Zincir Marketlerde Satılan O Ürünler Hata Sebebi İle Raflardan Kaldırılıyor!

Zincir Marketlerde Satılan O Ürünler Hata Sebebi İle Raflardan Kaldırılıyor!
Zincir marketlerde satılan ve hemen hemen herkesin tükettiği bazı ürünlerde yapılan üretim hatası sebebi ile market raflarından kaldırılacağı bildirildi.

Hemen hemen herkesin öğünlerinde sıkça kullandığı Sucuk markası, zincir market raflarından apar topar toplatılma kararı aldı. Üretim bandında yapılan hatadan dolayı geri çağrılan ürünlerin detayları yazımızda yer aldı.

Günümüzde, çeşitli nedenlerden dolayı piyasadan çekilen ürünler halkın dikkatini çekmeye devam ediyor.

Son olarak, tanınmış bir et ürünleri markasının sucuklarıyla ilgili ortaya çıkan gıda skandalı, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. İlgili şirket, söz konusu ürünlerin tümünün satış noktalarından kaldırıldığını duyurdu.

OVO Vertriebs şirketi, piliç sucuk ürünlerinde meydana gelen üretim hatası nedeniyle piyasadan geri çekme kararı aldı. Zincir marketlerde satılan ve kıvamında anormallik tespit edilen ürünlerin, erken bozulma riski taşıdığı belirtildi. 4 Temmuz 2024 son tüketim tarihine sahip olan ürünler geri çağrılacak ve tüketicilere ürünleri faturasız olarak iade etme ve ödedikleri tutarı geri alma seçeneği sunulacak. Geri çağrılan ürünlerin detayları şu şekildedir: Ağırlık 500 gram, parti numarası 10722263 ve üretim saati sabah 08:00 ile 10:00 arasında.