Okan Buruk eşyalarını topla ve hemen ayrıl dedi

Okan Buruk eşyalarını topla ve hemen ayrıl dedi
Yusuf Demir, Okan Buruk tarafından Galatasaray kadrosunda düşünülmediği için takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'da hazırlık kampında Okan Buruk'un sık sık forma şansı verdiği Yusuf Demir'in sarı-kırmızılı takımdaki geleceği belirsizleşti. Teknik Direktör Okan Buruk, beklenen çıkışı bir türlü yapamayan 21 yaşındaki futbolcuyla görüştü ve onu kadroda düşünmediğini iletti. Şampiyonlar Ligi kadrosuna da dahil edilmeyen Yusuf Demir'in, Galatasaray'dan ayrılması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Basel'de kiralık olarak oynayan ve yeniden Galatasaray'a dönen Yusuf Demir, hazırlık kampında da istenen performansı gösteremedi. Okan Buruk, genç oyuncuyla yaptığı görüşmede, artık onu takımda düşünmediğini net bir şekilde belirtti. Galatasaray, Yusuf Demir'i öncelikle bonservisiyle elden çıkarmayı planlıyor, ancak bu mümkün olmazsa kiralama seçeneği devreye girecek.

Galatasaray formasıyla sadece 6 maçta görev alabilen ve gol ya da asist katkısı sağlayamayan Yusuf Demir'in, sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Ancak, genç oyuncunun önümüzdeki günlerde takımdan ayrılması muhtemel görünüyor.