TOKİ'den Az Peşinatlı 72 Ay Vadeli Ev Fırsatı!

TOKİ'den Az Peşinatlı 72 Ay Vadeli Ev Fırsatı!
TOKİ tarafından son dakika olarak duyurulan ev alım fırsatının detayları vatandaşlara duyuruldu.

TOKİ tarafından ülkemizin bir çok farklı şehrinde yapılan ev ve iş yeri fırsatının detaylarını bu yazımızda ele aldık.

Az peşinat ön ödeme ve kalan miktarın faizsiz olarak 60-72 ay arasında vade seçenekleri ile satılacak olan fırsatlar bu yazımızın devamında sizler için ele alındı.

TOKİ, 36 ilde devam eden başvuru süreciyle konut ve iş yeri satışlarını vatandaşlara duyurmaya devam ediyor. İş yeri almak isteyenler için yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade, konut almak isteyenler için ise yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade seçenekleri sunuluyor.

Başvurular Emlak Müzayede sitesi üzerinden alınacak ve son başvuru tarihi 30 Mayıs olarak duyuruldu.

31 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan açık arttırmada, 36 ilde 33 konut ve 183 iş yeri satışa sunulacak. Konutlar için yüzde 25 peşinat ve 72 ay vade, iş yerleri için ise yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade seçenekleri geçerli olacak.

Açık Arttırma Detayları

31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan açık artırma etkinliği, Ankara'daki The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda düzenlenecek. Bununla birlikte, teklif vermek isteyenler Emlak Müzayede internet sitesi üzerinden de katılım sağlayabilecekler. İnternet üzerinden katılım için kayıtların 30 Mayıs saat 14.00'a kadar yapılması gerekmektedir.

TOKİ'nin yeniden başlattığı konut ve iş yeri satışları, ev veya iş yeri sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat sunmaktadır. Başvuru sürecinde belirtilen şartların detaylı bir şekilde incelenmesi ve başvuruların zamanında gerçekleştirilmesi son derece önemlidir.