17 Nisan Survivor'da Birleşme Partisi Öncesi Adaya Kim Veda Etti?

17 Nisan Survivor'da Birleşme Partisi Öncesi Adaya Kim Veda Etti?
Tv8 ekranlarında hemen hemen haftanın her günü yayınlanan ve yüz binlerinde merakla takip ettiği yarışma programı Survivor'da bu akşam kim elendi merakla takip edildi. Survivor yarışmasında yeni haftada adaya veda eden isim araştırılırken...

Tv8 ekranlarında hemen hemen haftanın her günü yayınlanan ve yüz binlerinde merakla takip ettiği yarışma programı Survivor'da bu akşam kim elendi merakla takip edildi. Survivor yarışmasında yeni haftada adaya veda eden isim araştırılırken detaylar da ankarahaber06.com.tr adresinde yer alıyor.

Her hafta adaya 1 kişi veda ederken birleşme partisine de kısa bir süre kala Survivor'da eleme potasında da 4 isim belli oldu.

SURVİVOR'DA BU HAFTA ADAYLAR KİM OLDU?

Hafta içinde mavi ile kırmızı takım arasında oynanan karşılaşmalardan 2'sini kırmızı, 2'sini ise mavi takım kazandı. Kırmızı takımda Özgür ile Yunus Emre potaya gelirken kırmızı takımda ise Yaman ile Batuhan potaya gönderildi.

Potada eşleşmeler de belli oldu ve Özgür ile Batuhan, Yunus Emre ile Yaman ilk turda karşı karşıya geldi.

Mavi ile kırmızı takım arasında geçen düellonun ilk elemesinde Özgür Batuhan'ı elerken Yunus Emre ise Yaman'ı eledi ve elenmekten kurtuldu.

17 NİSAN SURVİVOR KİM ELENDİ?

Final karşılaşmasına mavi takım kaldı. Batuhan ile Yaman finalde ter döktü.

Adaya veda eden isim Yaman oldu.