Galatasaray Başkanlık Seçimi Saat Kaçta, Nereden İzleyebilirim ?

Galatasaray Başkanlık Seçimi Saat Kaçta, Nereden İzleyebilirim ?
25 Mayıs 2024 tarihinde bugün yapılacak olan Galatasaray başkanlık seçimin detaylarını bu yazımızda sizler için hazırladık.

Galatasaray spor kulübü bugün yeni başkanını belirleyecek. Kulübün kongre üyeleri bugün 104. dönem yönetimini belirlemek için Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda bir araya gelecek.

Taraftarların ve spor severlerin yakından takip ettiği Galatasaray başkanlık seçimleri ile ilgili detayları bu yazımızda sizler için hazırladık.

Galatasaray Başkanlık Seçimi Saat Kaçta ?

Galatasaray Başkanlık Seçimi bugün saat 10.00 itibari ile başladı. 10 bin divan üyesinin oy kullanacağı başkanlık seçiminin 15.00'da son bulması bekleniyor.

Mevcut başkan Dursun Özbek ve anayasa profesörü Süheyl Batum arasında yaşanacak seçim heyecanının sonuçlarını ve detaylarını bu yazımızda sizlerle an be an yazmaya devam edeceğiz.

Seçimlerde kongre üyeleri Dursun Özbek için kırmızı, Süheyl Batum için ise sarı renkte basılan oy pusulalarını kullanacak.

DURSUN ÖZBEK YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Asıl: Metin Öztürk, Niyazi Yelkencioğlu, Bora İsmail Bahçetepe, Sedat Artukoğlu, Eray Yazgan, Can Natan, Mehmet Saruhan Cibara, Ali Yüce, İbrahim Hatipoğlu, Fatih Demircan

Yedek: Ozan Bingöl Yurtsever, Timur Kuban, Emir Aral, Tanur Lara Yılmaz, Ece Bora.

SÜHEYL BATUM YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Asıl: Aytuğ Sakallıoğlu, Ayşen Sarıkan Tanırcan, Aslı Makaracı Başak, Mete İkiz, Suat Sarı, Çetin Soysal, Mustafa Barış Yaşaroğlu, Rezan Epözdemir, Cüneyt Öztürk, Murat Karaman