2024 Galatasaray Başkanı kim oldu, kim seçildi? Galatasaray Başkanlık seçimini kim kazandı?

2024 Galatasaray Başkanı kim oldu, kim seçildi? Galatasaray Başkanlık seçimini kim kazandı?
Türkiye gündeminde bugün en çok konuşulan konulardan birisi de Galatasaray Başkanlık seçimi oldu.

Galatasaray Başkanı kim seçildi? sorusunun yanıtı bugün pek çok kişi tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Galatasaray Başkanlık seçimi bugün gerçekleşecek. Çoğunluğu sarı-kırmızılılar olan futbol severler Galatasaray Başkanlık seçimini yakından takip etmeye devam ediyor. Peki Galatasaray Başkanı kim oldu? 2024 Galatasaray Başkanlık seçimi sonucu....

GALATASARAY BAŞKANI KİM OLDU?

Türkiye gündeminde bugün en çok konuşulan konulardan birisi de Galatasaray Başkanlık seçimi oldu. Galatarasay Başkanlık seçimine ilişkin detaylar milyonlarca futbol sever tarafından araştırılmaya devam ediliyor.

Yaklaşık 10 bin üyenin oy kullandığı seçimlerin sonucunda kulübün yeni başkanı belli olacak. Galatasaray Başkanlık seçimi detayları an ve an yakından takip edilirken arama motorları üzerinde en çok araştırılan konulardan birisi de ''2024 Galatasaray Başkanı kim oldu?'' sorusu oluyor.

GALATASARAY BAŞKANI KİM SEÇİLDİ?

2024 Galatasaray Başkanlık seçimi adayları Dursun Özbek ve Süheyl Batum oldu. Futbol camiasında birçok kişi bu iki isim hakkında araştırmalarını yapmaya devam ediyor. Galatasaray Spor Kulübü başkanlık seçimi bugün Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşecek. Seçim sonucu büyük bir heyecanla beklenmeye devam ediyor. Peki, Galatasaray Başkanı kim oldu, seçimi kim kazandı, hangi aday?

Galatasaray Spor Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulu, 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşecek. Her iki aday arasında bir oylama yapılacak ve oylama sonucu medya ile paylaşılacak.

2024 GALATASARAY BAŞKANI

Aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda seçim divan heyeti belli oldu. Hikmet Koyuncuoğlu heyette başkanlık edecek. Seçim heyetinin belirlenmesinin ardından sandık görevlileri de belirlendi ve oy kullanma işlemi başladı. İki başkan adayı da 2 numaralı sandıkta oy kullanacak.

20 sandıkta yaklaşık 10 bin üyenin oy kullanması beklenirken saat 10.00'da başlayan oy kullanma işlemi, saat 15.00'te sona erecek.