Bellingham ve Mourinho Arasında Şampiyonlar Ligi Finali Sonrası Eğlenceli Diyalog! "Seneye Fenerbahçe'ye Karşı Sakin Oyna

Bellingham ve Mourinho Arasında Şampiyonlar Ligi Finali Sonrası Eğlenceli Diyalog! "Seneye Fenerbahçe'ye Karşı Sakin Oyna
Real Madrid'in Şampiyonluk Zaferi Sonrasında Bellingham ve Mourinho'nun Eğlenceli Anları Gündem Oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund'u 2-0 mağlup eden Real Madrid, şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşarken, maç sonrası Bellingham ve Mourinho arasındaki diyalog sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Bellingham, Maç Biter Bitmez Hayranı Olduğu Mourinho'nun Yanına Koştu!

Real Madrid'in yıldızı Jude Bellingham, final maçının bitiş düdüğüyle birlikte soluğu hayranı olduğu Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun yanında aldı. İkili arasında yaşanan samimi anlar kameralara yansıdı.

Mourinho'dan Bellingham'a Esprili Tavsiye: "Seneye Fenerbahçe'ye Karşı Oynarsan Sakin Ol!"

Jose Mourinho, Bellingham'a gelecek sezon için esprili bir uyarıda bulundu. "Eğer önümüzdeki sezon Fenerbahçe'ye karşı oynarsan sakin ol..." diyen Mourinho'nun sözleri, Bellingham'ı kahkahalara boğdu.

Bellingham'ın Annesine Jest: Mourinho ile Hatıra Fotoğrafı Çekildi!

Bellingham, hayranı olduğu Mourinho'dan annesiyle fotoğraf çektirmesini rica etti. Tecrübeli teknik direktör, genç oyuncunun bu isteğini geri çevirmeyerek Bellingham'ın annesiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şampiyonlar Ligi Zaferi ve Mourinho'nun Şakaları: Real Madrid'de Coşku Dolu Anlar!

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi zaferi sonrası yaşanan bu eğlenceli anlar, hem sahadaki coşkuyu hem de Mourinho'nun esprili tavrını gözler önüne serdi. Bu anlar, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.