Emekliye 3 Maaş Müjdesi İçin Tarihler Duyuruldu

Emekliye 3 Maaş Müjdesi İçin Tarihler Duyuruldu
Emeklilere bayram öncesinde verilmesi planlanan bayram ikramiyesi dışında avans müjdesi de verilmişti. Emekliye verilecek olan avans ile ilgili tarihler de belli oldu.

Emeklilere bayram öncesi güzel bir sürpriz geldi. Kurban Bayramı'na sayılı günler kala yapılan başvuruları takiben, emeklilere faizsiz olarak 3 maaş avans verileceği duyuruldu. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) bu sabah yaptığı açıklamaya göre, emekli maaşı alan ve başvuruda bulunan herkese faizsiz nakit avans imkanı sunulacak. Faizsiz maaş avansı için başvurular 4-5-6 Haziran tarihlerinde kabul edilecek. İşte detaylar ve şartlar...

SGK'nın bu sabah yaptığı açıklamayla emeklilere müjdeli haber geldi. Kurban Bayramı öncesinde, emekli maaşı alan vatandaşlara faizsiz nakit avans verileceği duyuruldu. SGK'nın açıklamasına göre, emeklilere 30.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans imkanı sunulacak. Böylece bayram öncesinde emeklilerin banka kredisi çekme zorunluluğu ortadan kalkacak. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun açıklaması büyük yankı uyandırırken, başvuru şartları ve tarihleri de merak konusu oldu.

Emekliler, 4-5-6 Haziran tarihlerinde başvurularını yaparak faizsiz nakit avans alma fırsatına sahip olacaklar. SGK'nın emeklilere sağladığı bu faizsiz nakit avans imkanından faydalanmak için başvuru şartları ve detayları haberimizde yer alıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu, nakit ihtiyacı artan emekliler için bayrama yakın bir tarihte yeni bir duyuru daha yaparak dikkatleri üzerine çekti.

SGK'nın emeklilere faizsiz üç maaş nakit avans fırsatı sağlamasıyla, emeklilik başvurusunu yapan ancak maaş bağlanmasını bekleyenlerin bu imkandan yararlanabileceği belirtildi. Bayram öncesi sunulacak olan nakit avans imkanı için başvuru şartları da açıklandı.