Yazlıkçılar İçin Fırsat İndirimler! 5 Haziran ŞOK Aktüel Kataloğu

Yazlıkçılar İçin Fırsat İndirimler! 5 Haziran ŞOK Aktüel Kataloğu
Haziran ayının gelmesi ile birlikte kampçılara ŞOK marketlerinden müjdeli haber var. ŞOK Aktüel kataloğu ile yazlıkçılara fırsat indirimler mağazada indirimde.

ŞOK market, kamp ve mangal tutkunları için heyecan verici bir indirimi başlatıyor. Kampçılar ve mangalcılar bu indirim haberini heyecanla bekliyorlar. İndirim, 2 gün sonra başlayacak ve birbirinden kullanışlı ürünleri içeriyor. ŞOK marketin kamp ve mangal ürünleri indiriminde kamp sandalyeleri, çadırlar, uyku tulumları ve daha birçok ürün yer alıyor.

Bu indirimle birlikte kamp ve mangal tutkunları için ihtiyaç duyulan birçok ürün uygun fiyatlarla sunulacak. Satışa sunulacak ürünler arasında uyku tulumları, kamp sandalyeleri, çadırlar ve mangallar bulunuyor. Diğer ürünlerin de fiyatları indirim listesinde yer alacak. İşte ŞOK marketin kamp ve mangal ürünleri indirim fiyatlarıyla ilgili detaylar...

Kamp ve mangal tutkunlarının merakla beklediği ŞOK indirimleri, birçok kullanışlı ürünü uygun fiyatlarla sunuyor. İndirim, 2 gün sonra başlayacak ve şu fiyatlarla satışa sunulacak:

Uyku tulumu fiyatı: 499 lira,

4 kişilik kamp çadırı fiyatı: 799 lira,

Kamp sandalyesi fiyatı: 269 lira,

Desenli kamp sandalyesi fiyatı: 299 lira,

20 L kamp termos fiyatı: 799 lira,

Desenli termos çanta fiyatı: 199 lira.

sok-indirim.png