Wanda Nara nereli, kaç yaşında, kimdir? Wanda Nara İnstagram hesabı

Wanda Nara nereli, kaç yaşında, kimdir? Wanda Nara İnstagram hesabı
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, cesur adımlarıyla yeniden gündeme gelirken +18 içeriklerin paylaşıldığı bir platforma üye olarak dikkatleri üzerine çekti.

Son birkaç günün en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Wanda Nara arama motorları üzerinde araştırılmaya başlandı. Galatasaray futbolcusu Mauro İcardi'nin eşi Wanda Nara ile ilgili detaylar merak edildi. Peki Wanda Nara kimdir, nereli?

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, cesur adımlarıyla yeniden gündeme gelirken +18 içeriklerin paylaşıldığı bir platforma üye olarak dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada çok konuşulan Wanda Nara hayatı araştırma konusu oldu.

WANDA NARA KİMDİR?

Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın evliliği, futbol dünyasının en çok konuşulan ilişkilerinden biri olmaya devam ediyor. Çiftin inişli çıkışlı ilişkisi, sık sık magazin gündeminde yer buluyor.

Wanda Nara, Arjantinli televizyon sunucusu, model ve futbol menajeri olarak tanınırken aynı zamanda Mauro Icardi ile olan evliliği sayesinde uluslararası üne sahip oldu. Wanda Nara'nın özel hayatındaki bu tür gelişmeler, zaman zaman Icardi'nin kariyerini gölgede bırakırken son hamlesiyle gündeme damga vurdu.

WANDA NARA KAÇ YAŞINDA?

10 Aralık 1986 yılında doğan Wanda Nara 37 yaşındadır.

WANDA NARA İNSTAGRAM HESABI

Wanda Nara İnstagram hesabında 17 milyon takipçisi bulunmaktadır.