Türk Yıldız Ne Galatasaray'a Ne Fenerbahçe'ye! Yeni Takımı Hayırlı Olsun

Türk Yıldız Ne Galatasaray'a Ne Fenerbahçe'ye! Yeni Takımı Hayırlı Olsun
Süper ligin yıldızı Göztepe ile anlaşarak İzmir'e geldiği ve sağlık kontrolünden geçtiği, Göztepe'nin sezon öncesi hazırlıklarının da planlandığı belirtildi.

Nazım Sangare'nin Fatih Karagümrük ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe ile anlaştığı ve sağlık kontrolü için İzmir'e geldiği bildirildi. Göztepe, transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak AEL Limassol'dan Djalma Silva ve Orta Afrikalı Isaac Solet'i kadrosuna katmıştı; şimdi ise eski milli sağ bek Nazım Sangare ile anlaşma sağladı.

Nazım Sangare, Almanya'da doğmuş olup Türk anneden, Gineli bir babadan gelmektedir. Kariyerine Alemannia Aachen'da başlayan Sangare, Fortuna Düsseldorf, Osnabrück, Antalyaspor ve Fenerbahçe gibi kulüplerde forma giydikten sonra geçen sezonu Fatih Karagümrük'te tamamlamıştı. Şimdi ise Göztepe ile anlaşma sağlayarak yeni sezona hazırlanıyor.

Sangare'nin yanı sıra Isaac Solet'in de Göztepe'de sağlık kontrolünden geçtiği öğrenildi. Nazım Sangare, kariyerinde Süper Lig'de 139 maça çıktı ve milli formayı da 6 kez giydi. Göztepe'nin sezon öncesi hazırlıkları da şekillenmeye başladı; takım, 24 Haziran'da Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde toplanıp çalışmalara başlayacak ve 10 Temmuz'a kadar İzmir'de kamp yapacak. Daha sonra Slovenya'nın Bled kentinde 10-25 Temmuz tarihleri arasında kamp sürecek olan Göztepe, hazırlık maçları programını da yakın zamanda açıklayacak.