TOGG'da Çalışmak İsteyenlere Müjde! Kapıda Kuyruk Var

TOGG'da Çalışmak İsteyenlere Müjde! Kapıda Kuyruk Var
TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, CNBC-E röportajında, şirketin insan kaynağı süreçlerine önem verdiğini ve Türkiye'nin zengin insan kaynağı potansiyelini vurguladı.

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, CNBC-E'ye yaptığı açıklamada, insan kaynağı yönetimine büyük önem verdiklerini vurgulayarak, projede yer alacak mühendislerin tecrübelerini ve öğrenme isteklerini göz önünde bulundurduklarını belirtti.

Karakaş, Doğu Avrupa'daki fabrika yatırımlarına dikkat çekerek, Türkiye'nin insan kaynağı açısından avantajlı olduğunu söyledi ve yurt dışından gelen mühendislerin yanı sıra Türkiye'den de yoğun bir başvuru aldıklarını dile getirdi.

Ayrıca, Türkiye ve küresel piyasalardaki otomotiv trendlerine uyum sağlama gerekliliğine değinen Karakaş, TOGG'un zorlaşan pazar koşullarında payını korumaya çalıştığını ve tüketiciyi çeşitli kampanyalarla güçlendirmeye odaklandıklarını belirtti. Son olarak, Çinli üreticilerle olan rekabeti vurgulayan Karakaş, elektrikli araç segmentinde TOGG gibi şirketlerin Avrupa pazarında yer edineceğine inandığını ifade etti.