Süper Lig'de İddialı Açıklamalar: ''Şampiyon Olacağız''

Süper Lig'de İddialı Açıklamalar: ''Şampiyon Olacağız''
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Fred, Jose Mourinho'nun liderliğindeki yeni sezon öncesi kamptan memnun olduklarını

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Fred, yeni teknik direktörleri Jose Mourinho hakkında olumlu görüşlerini paylaştı. Fred, Mourinho'nun kendisini Manchester United'a transfer ettiren isim olduğunu belirterek, tecrübeli teknik adamın kazanma isteğiyle tanındığını ve çok büyük bir isim olduğunu vurguladı.

Fred, Fenerbahçe'nin Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrası FB TV'ye yaptığı açıklamada, Mourinho'nun yönetimindeki kamptan memnun olduklarını dile getirdi. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, takımın sezon öncesi hazırlıklarına iyi bir başlangıç yaptıklarını ve zorlu bir süreç olsa da ellerinden gelenin en iyisini yaparak sezon için hazırlandıklarını ifade etti. Fred, Mourinho ile birlikte çalışmaktan duyduğu mutluluğu da paylaşarak, Portekizli teknik adamın liderliğindeki atmosferin olumlu olduğunu ve takımın gelişimine katkı sağladığını söyledi. Mourinho'nun kazanma arzusunun takıma yansıdığını ve bu durumun kendilerini motive ettiğini belirten Fred, Fenerbahçe'de geçirdiği zamanın keyifli ve başarılı geçeceğine inandığını ifade etti.

"Kendisi (Mourinho) ile Manchester United'da çalıştım. Beni oraya kendisi aldırmıştı. Herkes onun ne kadar iyi bir teknik direktör olduğunu bilir. Çok büyük bir isim. Her zaman kazanmayı isteyen mantaliteye sahip. Onunla çalışıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. Önümüzde uzun bir sezon var ve her kulvarda şampiyon olmak istiyoruz. Her şeyi kazanmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyoruz, lig de şampiyon olmak istiyoruz. Mourinho da bu mantaliteye sahip birisi."