Rıdvan Dilmen Galatasaray İçin Bombayı Patlattı! ''İki Tane Alacaklar''

Rıdvan Dilmen Galatasaray İçin Bombayı Patlattı! ''İki Tane Alacaklar''
Galatasaray, sağ bek transferleri için Rıdvan Dilmen'in açıklamaları doğrultusunda iki oyuncu almayı planlıyor ve Okan Buruk'un Şampiyonlar Ligi hedefleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray, sağ bek pozisyonu için önemli isimlerle transfer görüşmeleri yapmakta ve bu bölgedeki eksikliği kapatmayı hedeflemektedir. Sports Digitale Youtube kanalında Rıdvan Dilmen'in yaptığı açıklamalara göre, Galatasaray'ın transfer stratejisi şu şekilde şekilleniyor: Kulüp, sağ bek mevkisi için iki oyuncu almayı planlıyor ve Kaan Ayhan'ı da çok yönlü olarak kullanacaklarını belirtiyorlar; hem stoper, hem ön libero, hem de sağ bek olarak görev yapabilecek şekilde. Transfer politikası çerçevesinde, biri genç yetenek, diğeri ise tecrübeli bir oyuncu olmak üzere iki farklı profilde sağ bek transferi hedefleniyor.

Rıdvan Dilmen'in aktardığına göre, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Şampiyonlar Ligi'nde önemli hedefleri bulunmakta ve bu doğrultuda transfer çalışmaları hızla devam etmektedir. Ancak Lyon'dan Leo Dubois'in durumu henüz netlik kazanmış değil. Kulüp, gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturarak Avrupa arenasında iddialı olmayı amaçlıyor.