Okan Buruk O İsme ''Git'' Diyerek Transfere Onay Verdi

Okan Buruk O İsme ''Git'' Diyerek Transfere Onay Verdi
Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği Halil Dervişoğlu'nu Konyaspor’a kiraladı ve oyuncunun Galatasaray ile olan sözleşmesi 2027'de sona erecek.

Galatasaray, yeni sezon öncesi kadro planlaması yaparken, teknik direktör Okan Buruk, Halil Dervişoğlu’nun Konyaspor’a kiralanmasını onayladı. Kadroda düşünmediği Halil Dervişoğlu için Konyaspor'dan gelen teklife olumlu yanıt veren Buruk, genç oyuncunun Galatasaray’dan ayrılmasına karar verdi. Geçen sezonu kiralık olarak Hatayspor’da geçiren Dervişoğlu’nun, ligin başlamasına kısa bir süre kala tekrar Galatasaray’a veda etmesi kesinleşti.

Galatasaray'da geçen sezon forma şansı bulduğu maçlarda taraftarların eleştirilerine maruz kalan Halil Dervişoğlu, sezon ortasında Hatayspor'a kiralanmıştı. 2022-2023 sezonunda Galatasaray ve Hatayspor formalarıyla toplamda 31 maça çıkan Dervişoğlu, 4 gol ve 1 asistle katkıda bulundu. 24 yaşındaki oyuncunun mevcut sözleşmesi 30 Haziran 2027’de sona erecek ve piyasa değeri 1 milyon Euro olarak değerlendiriliyor.

Halil Dervişoğlu, Galatasaray formasını ilk kez 2021’de kiralık olarak giymiş, ardından 2023 yılında 500 bin Euro bonservis bedeliyle sarı-kırmızılı ekibe transfer olmuştu.