Nazlıcan İrem Köroğlu kimdir, Nazlıcan İrem Köroğlu sosyal medya hesapları

Nazlıcan İrem Köroğlu kimdir, Nazlıcan İrem Köroğlu sosyal medya hesapları
Dün Türkiye ve ABD arasında oynanan voleybol karşılaşmasında ekranlara yansıyan sahne ile herkesin merak ettiği isimlerin başında gelen seyirci hakkında bilinenleri bu yazımızda ele aldık.

Türk kadın voleybol takımı, Filenin Sultanları'nın dün ABD'yi mağlup ettiği mücadelede sevinç yaşayan bir taraftarın yaşadığı olay, sosyal medyanın ilgi odağı oldu. Bu olay, Türk taraftar Nazlıcan İrem Köroğlu'nun göğsünün açılmasıyla gerçekleşti. Sosyal medyanın gündemine oturan bu durum, pek çok kullanıcının kadının kim olduğunu merak etmesine neden oldu.

Nazlıcan İrem Köroğlu'nun ABD'nin Madison şehrinde yaşayan bir Türk olduğu bilinmektedir. Nazlıcan İrem Köroğlu, Mersin Çağ Üniversitesi'nden İngilizce öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra Tekirdağ'da bir anaokulunda öğretmenlik yapmış. Daha sonra ise ABD'ye taşınmış ve Madison Kolejinde Grafik Dizayn eğitimi almaya başlamış.

Ayrıca, iddialara göre Nazlıcan İrem Köroğlu'nun aslen Tekirdağlı olduğu ve sosyal medya hesaplarında özellikle Karadeniz Bölgesi ve Rize'den fotoğraflar paylaştığı öne sürülmektedir.

Nazlıcan İrem Köroğlu Sosyal Medya Hesapları

İnstagram Kullanıcı Adı : irmkrgl

Youtube Kullanıcı Adı: naz was here

Son zamanlarda adından sıkça bahsedilen Nazlıcan İrem Köroğlu hakkında bilinenleri bu yazımızda ele aldık. Kendisinin Youtube kanalında da Vlog tarzında paylaşımlar yaptığı izleyicileri tarafından bilinmektedir.