Muhalefetin Cumhurbaşkanı Adayı Netleşiyor! Sürpriz İsim Masada

Muhalefetin Cumhurbaşkanı Adayı Netleşiyor! Sürpriz İsim Masada
2028 cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde, CHP içinde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylık spekülasyonları devam ederken

2028 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde CHP'nin adayı konusunda spekülasyonlar devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu mu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş mı yoksa CHP Genel Başkanı Özgür Özel mi aday olacak?

Millet Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, TV100’de Kübra Par ile Farklı Açılar programında son siyasi gelişmeleri değerlendirirken, Fuat Uğur, CHP Genel Başkanı Yardımcısı Suat Özçağdaş ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cenk Özatıcı da programa konuk oldu.

Özellikle CHP içerisinde, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adı gelecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sıkça geçiyor. Ancak Sinan Burhan, Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olma yolunda ciddi adımlar attığını ve çalışmaların başladığını belirtti.

Burhan, canlı yayında Mansur Bey’in cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini ve bu doğrultuda önemli bir ekip ile çalıştığını ifade ederek, parti içerisinden Özgür Özel'e yönelik eleştirilerin geldiğini de dile getirdi.

Önümüzdeki seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden aday olup olmayacağı da merak konusu olmakla birlikte, seçimlerin erkene alınmaması durumunda 2028 yılında gerçekleştirileceği belirtiliyor.