Mourinho iki futbolcu için ''Gidin'' dedi

Mourinho iki futbolcu için ''Gidin'' dedi
Jose Mourinho'nun yönetimindeki Fenerbahçe'de, Avusturya kampı sonrasında Miguel Crespo ve Miha Zajc'ın takımda kalmayacağı ve oyuncuların performanslarına göre ayrılacakları haber veriliyor.

Fenerbahçe'nin Portekizli Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, Avusturya kampının sonrasında Miguel Crespo ve Miha Zajc'ı takımda tutmama kararı aldığı iddia ediliyor. 2024-25 sezonu hazırlıklarının ikinci aşaması olan Avusturya kampını tamamlayarak İstanbul'a dönen Fenerbahçe'de, kadroda değişiklikler yaşanacak.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; sarı-lacivertli takımda beklenen performansı gösteremeyen Miguel Crespo ve Miha Zajc'ın gönderileceği belirtiliyor. Mourinho'nun, her iki futbolcunun da performansından memnun olmadığı ifade ediliyor.

Miha Zajc ve Miguel Crespo'nun satış listesine alındığı ve herhangi bir teklif olmaması durumunda sözleşmelerinin feshedilebileceği kaydediliyor.

Geçen sezon devre arasında Rayo Vallecano'ya kiralanan 27 yaşındaki Crespo, La Liga'da 15 maçta sadece 4 kez ilk 11'de başladı ve toplamda 531 dakika sahada kaldı.

Mukavelesi 2026 yılında sona erecek olan 30 yaşındaki Zajc ise geçen sezon 20 maçta forma giyerken, 1087 dakika sahada yer aldı.