MHP lideri Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı

MHP lideri Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 15 Temmuz mesajında, "Türkiye Cumhuriyeti hem PKK’yla hem de FETÖ’yle kıran kırana mücadele edip silindir gibi ezip geçmeye muktedirdir.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz darbe girişiminin 8. yılında yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Türkiye Cumhuriyeti hem PKK’yla hem de FETÖ’yle kararlı bir mücadele yürüterek silindir gibi ezme gücüne sahiptir. Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı bulunmamaktadır."

Bahçeli'nin "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" mesajında ise şu görüşlerini paylaştı:

Küresel ve bölgesel sorunlar giderek karmaşıklaşmakta ve milli güvenliğimizi tehdit etmektedir. Terör örgütleri, kirli emeller doğrultusunda siyasi ve stratejik hedeflere ulaşmak için kullanılmaktadır. Türkiye, tarih boyunca gördüğü saldırılara karşı dimdik durmuş ve bu mücadeleyi sürdürecektir. 15 Temmuz, Türk milletinin birlik ve beraberlik günü olarak kalıcı olarak hafızalara kazınmıştır.

FETÖ'nün Türkiye'ye yönelik tehditlerinin son bulması için kararlılıkla çalışılacağının altını çizen Bahçeli, PKK'nın da FETÖ gibi Türkiye'nin karşısında durduğunu vurguladı ve devletin bu terör örgütleriyle kararlı bir mücadele içinde olduğunu belirtti.