Listedeki 7 Kente Önemli Uyarı Yapıldı!

Listedeki 7 Kente Önemli Uyarı Yapıldı!
Meteoroloji raporuna göre, Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği ve kuzeydoğu kesimlerde sağanak yağışların etkili olacağı öngörülüyor.

Meteoroloji 20 Haziran raporunu yayımladı; Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği belirtilirken, sağanak yağışların genellikle ülkenin kuzeydoğu kesimlerinde etkili olacağı ifade edildi.

Batı, kuzey ve doğu kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Van'ın doğu ilçeleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Uşak, Denizli ve Burdur çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklenildiği bildirildi. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik öngörülmezken, mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarların genellikle kuzeyli, zamanla güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor; Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) rüzgarlar olabileceği öngörülüyor.