Iphone 16'nın Yeni Kasası Ve Fiyatı Herkesi Şaşkına Çevirdi

Iphone 16'nın Yeni Kasası Ve Fiyatı Herkesi Şaşkına Çevirdi
Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 16, yeni özellikler ve beş renk seçeneği ile kullanıcılarla buluşacak.

Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 16 için geri sayım başladı. Yeni özellikler, tasarım ve yapay zekâ ile donatılmış bu telefonların tasarımı netleşti. Tanıtıma birkaç ay kala iPhone 16, beş renk seçeneğiyle ortaya çıktı.

iPhone 16 Serisi Geliyor

iPhone 15 serisiyle satış rekorları kıran Apple, bir yıl aradan sonra yeni amiral gemisi modelleriyle sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Aylardır sızıntılarla gündemde olan iPhone 16 serisi için artık geri sayım başladı. Apple, yapay zekâ özelliklerinin yanı sıra birçok yenilikle gelecek olan iPhone 16'yı tanıtmaya hazırlanıyor. Lansman tarihine yaklaşırken, cihaz capcanlı renk seçenekleriyle dikkat çekti.

Beş Canlı Renk Seçeneği

Sosyal medya kullanıcısı Sonny Dickson, X hesabından iPhone 16’yı beş farklı renk seçeneğiyle paylaştı. Paylaşımda hangi modellerin yer aldığı belirtilmemekle birlikte, bunların iPhone 16 ve iPhone 16 Plus olduğu düşünülüyor. Görüntülerde beyaz, siyah, mavi, yeşil ve pembe renk seçenekleri dikkat çekiyor.

Yenilikçi Tasarım

Tanınmış Apple analisti Ming-Chi Kuo, iPhone 16'nın canlı renklerle geleceğini öngörmüştü. Yeni görüntüler, Kuo’nun bu iddiasını doğruluyor. iPhone 16, dikey çift kamera tasarımına geri dönecek. Bu değişiklik, iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modellerini iPhone 15 serisinden ayıracak. Ancak iPhone 16 Pro modellerinin tasarımında büyük bir değişiklik beklenmiyor ve iPhone 15 Pro'daki çapraz kamera dizilimi devam edecek.

Merakla beklenen iPhone 16 serisinin Eylül ayı ortalarında tanıtılması bekleniyor.