İlaç Devi İş İlanını Duyurdu: Başvurular İçin Detaylar Açıklandı

İlaç Devi İş İlanını Duyurdu: Başvurular İçin Detaylar Açıklandı
Abdi İbrahim, gençlere öncelik tanıdığı istihdam stratejisini duyurdu.

Abdi İbrahim, gençlere yönelik istihdam stratejisi ve Türkiye'nin dört bir yanına yenilikçi ilaçlarını ulaştırma hedefiyle birleşerek, 5 Haziran'da iş başvurularını almaya başladı. Şirket, şu anda 2 bin 200'den fazla çalışanıyla Türkiye'nin en fazla "Tıbbi Tanıtım Temsilcisi" istihdam eden ilaç firması konumunda ve yeni işe alım programının son başvuru tarihini 23 Temmuz olarak belirledi.

Yeni mezun adaylar için öncelik tanınan Tıbbi Tanıtım Temsilcisi pozisyonuna başvuruda bulunmak isteyen adaylardan bazı şartlar aranıyor: 20-36 yaş arası olmak, üniversite mezunu olmak, yeniliklere açık olmak, eğitime ve gelişmeye açık olmak, B sınıfı ve üzeri ehliyet sahibi olmak, ilaç sektöründe bu pozisyonda deneyimi olmamak ve İstanbul, Ankara, İzmir, Kayseri, Konya, Antalya, Bursa, Gaziantep illerinde ikamet etmek veya bu şehirlerde çalışabilecek durumda olmak gerekiyor.

Abdi İbrahim İnsan Kaynakları, Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanı Dr. Oğuzcan Bülbül, şirketin insan kaynakları politikasının, iş stratejisi ve hedefleriyle uyumlu bir şekilde tasarlandığını vurgulayarak, şirketin son 5 yılda global ve yerel pazarlarda yaşanan zorluklara rağmen büyümeye ve biyoteknoloji alanı başta olmak üzere her alanda yatırım yapmaya devam ettiğini belirtti. Bülbül ayrıca, yeni işe alım programlarının da bu yaklaşımların güçlü bir yansıması olduğunu belirtti ve Türkiye'deki genç istihdamının artması ve kariyerlerine Abdi İbrahim'de başlayan yetkin gençlerin ileride yurt dışı operasyonlarda da devam edebilmesini önemsediklerini vurguladı.