İcardi'nin Karısına Kötü Haber! İcardi'nin Cevabı Bekleniyor

İcardi'nin Karısına Kötü Haber! İcardi'nin Cevabı Bekleniyor
Ünlü model Wanda Nara'nın babası Andres Nara, eşi Alicia Barbasola'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alındı ve tutuklanma riskiyle karşı karşıya.

Ünlü model Wanda Nara'nın babası Andres Nara, eşi Alicia Barbasola'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla Arjantin'de gözaltına alındı. Arjantin medyasında yer alan haberlere göre, 67 yaşındaki Andres Nara'nın, 35 yaşındaki eşi Alicia Barbasola'ya şiddet uyguladığı ve komşuların olayı bildirmesi üzerine polisin müdahale ettiği belirtildi. Evinde yaşanan olay sonrasında Barbasola'nın polislere Nara'nın kendisine saldırdığını söylediği ve polisin Nara'yı gözaltına aldığı bildirildi. Andres Nara'nın şu anda Tigre'deki polis karakolunda tutulduğu ifade edilirken, polis raporlarına göre Nara'nın ağır yaralama ve şiddet suçlarından dolayı tutuklanabileceği iddia edildi.

Wanda Nara, daha önce futbolcu Mauro Icardi ile boşanma sürecinde gündeme gelmişti. Babası Andres Nara'nın şiddet iddialarıyla tekrar medyada yer alması, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Olayın detaylarıyla ilgili Arjantin medyasında çıkan haberler, Nara'nın yaşadığı Tigre'deki evinde yaşanan şiddet olayının ayrıntılarını aktarıyor. Bu gelişme, Nara ailesiyle ilgili kamuoyunda yeni tartışmaların ve yorumların doğmasına sebep oldu.