Google Haritalar Tamamen Değişiyor! İşte Yeni Güncelleme Nasıl Yapılır ?

Google Haritalar Tamamen Değişiyor! İşte Yeni Güncelleme Nasıl Yapılır ?
Google Maps, kullanıcılarına tünellerde ve GPS sinyalinin zayıf olduğu bölgelerde kesintisiz navigasyon sağlayan yeni bir güncelleme sunarak sürücülere daha güvenli ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunmayı hedefliyor.

Google Maps, kullanıcılarına her geçen gün daha iyi bir hizmet sunmak için yapılan güncellemelerle sürücülere 'oh be' dedirtecek bir yeniliği hayata geçirdi. Özellikle tünellerde GPS sinyallerinin zayıf olduğu durumlarda bile kesintisiz ve doğru yönlendirme sağlayarak sürücülerin yolculuklarını daha güvenli ve konforlu hale getirmeyi amaçlayan bu güncelleme, Google Haritalar'ın sürekli gelişimini ve kullanıcı memnuniyetini ön planda tuttuğunu gösteriyor.

Google, Waze'in tünel navigasyon özelliğini benimseyerek, tünellerde ve GPS erişiminin zor olduğu bölgelerde Bluetooth işaretçilerine destek eklemesiyle bu özelliği Android kullanıcılarına sunarken, yakın zamanda iOS sürümünde de kullanıma açılması planlanıyor. Bu gelişmiş navigasyon özelliğini etkinleştirmek için kullanıcılar, Google Maps'teki Ayarlar > Navigasyon Ayarları bölümüne giderek, "Sürüş Seçenekleri" altında yer alan 'Bluetooth tünel' işaretçisini aktif hale getirebilirler.