Fransa'dan ayrıldı ve Fenerbahçe'nin radarına girdi

Fransa'dan ayrıldı ve Fenerbahçe'nin radarına girdi
Yaz transfer dönemi ısınmaya başladı. Beşiktaş'ın Rafa Silva hamlesinden sonra dün de Batshuayi, Galatasaray tarafından duyuruldu. Bugünde Milli futbolcu için Fenerbahçe iddiası gündeme düştü

Fransa'nın Lille takımında forma giyen Yusuf Yazıcı, dün yaptığı açıklama ile Lille'den ayrıldı. Oyuncu dün itibariyle boşta ve bugün de Fenerbahçe iddiası gündeme düştü. Fenerbahçe'nin yerli rotasyonunda Yusuf Yazıcı ile ilgilendiği ve Cengiz Ünder'i iyi bir bonservis ile elden çıkarmayı planladığı iddia edildi.

Trabzonspor'da adını duyuran başarılı futboluyla Avrupa'ya transfer olan Yusuf Yazıcı 2018 yılında 18.5 milyon euro bonservisle Trabzonspor'dan ayrılmıştı. Bir dönem CSKA ve Trabzonspor'a da kiralanan milli oyuncu geçtiğimiz sezonu Fransa Lig1'de Lille forması ile tamamladı.

Yusuf Yazıcı, top koşturduğu takımından veda etti

42 maçta 16 gol katkısı dikkat çekti

Geçen sezon Lille ile tüm kulvarlarda 42 maça çıkan Yusuf Yazıcı 12 gol ve 4 asistlik performans sergilemesine karşın ilk 11'in değişmez ismi olmayı başaramadı. Takımdaki istikrarsızlık ve sürekli kadro değişimi de buna etken oldu.

Yusuf Yazıcı Euro 2024'de Gürcistan ve Portekiz maçlarından sonradan oyunda dahil olurken Çekya maçında ise süre alamadı