Fenerbahçe'den Transfer Çalışması! Kadroda Derinlik Artıyor

Fenerbahçe'den Transfer Çalışması! Kadroda Derinlik Artıyor
Fenerbahçe, Lugano ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçı öncesinde teknik direktör Jose Mourinho'nun turu geçme hedeflerini ve taraftar desteğinin önemini vurguladı.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında yarın İsviçre'nin Lugano ekibiyle karşılaşacak. Teknik direktör Jose Mourinho, düzenlenen basın toplantısında turu geçmeyi hedeflediklerini ve taraftarın yaratacağı atmosferi merak ettiğini söyledi.

Mourinho, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı açıklamada, "Her maç yeni bir meydan okumadır. Avrupa'da çok sayıda maçım var ama yarına ilk maçım gibi bakıyorum. Motivasyon her gün yenilenebilen bir şeydir" dedi. İlk maçta yedikleri üç gol hakkında ise çözümün çalışmak olduğunu belirterek, analizler ve antrenmanlarla hataları düzeltmeye çalıştıklarını vurguladı.

Allan Saint-Maximin'in sakatlığı nedeniyle ilk maçta forma giyemediğini hatırlatan Mourinho, "Bileği iyi durumda değildi. Şu anda da tam olarak iyileşmedi. Sezon öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Youssef En-Nesyri de tatilden yeni döndü ve hazır değil" dedi. Ayrıca, transfer döneminde yapılan hamlelerden memnun olduğunu ve eldeki oyuncularla en iyisini yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Savunma oyuncusu Bright Osayi-Samuel ise taraftarları önünde oynayacakları ilk maç için sabırsızlandığını dile getirdi. Osayi-Samuel, takım içindeki uyumun sahaya yansıyacağını ve Mourinho ile çalışmanın büyük bir onur olduğunu ifade etti. Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu belirten sağ bek, taraftarların desteğiyle en iyi performansını sergilemek istediğini söyledi.

Fenerbahçe, taraftarlarının desteğiyle Lugano karşısında avantajını koruyarak tur atlamayı hedefliyor.