Fenerbahçe'den Bir Yıldız Oyuncuya Daha Servet!

Fenerbahçe'den Bir Yıldız Oyuncuya Daha Servet!
Fenerbahçe, Sevilla'dan Youssef En-Nesyri transferini 18-20 milyon Euro arasında bir bonservis bedeliyle tamamladı, futbolcunun güncel piyasa değeri ise 20 milyon Euro olarak belirlendi.

Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor ve Sevilla'dan Youssef En-Nesyri ile anlaşma sağladı. Kulüpten resmi açıklama beklenirken, yapılan anlaşmanın detayları da gün yüzüne çıktı. Jose Mourinho'nun yönetimindeki Fenerbahçe, transfer piyasasında önemli bir hamle yaparak Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katma kararı aldı. Estadio Deportivo'nun bildirdiğine göre, Fenerbahçe Sevilla ile 18-20 milyon Euro arasında bir bonservis bedeli üzerinde anlaştı. Bonuslarla birlikte bu rakamın 25 milyon Euro'yu bulabileceği belirtiliyor.

Youssef En-Nesyri, geçtiğimiz sezon Sevilla formasıyla 41 resmi maça çıktı ve bu maçlarda 20 gol attı. 27 yaşındaki Faslı santrfor ayrıca takım arkadaşlarına 3 asist yapma başarısı gösterdi. Fenerbahçe'ye transfer olacak olan En-Nesyri'nin Sevilla ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek. Futbolcunun güncel piyasa değeri ise 20 milyon Euro olarak belirtiliyor, bu transferin Süper Lig'deki rekabeti de artırması bekleniyor.