Fatura Ödemede Yeni Kampanya: 500 Lira İade Yapılacak

Fatura Ödemede Yeni Kampanya: 500 Lira İade Yapılacak
Düzenli olarak elektrik, su, internet ve doğalgaz faturaları ödeyenler için Halkbank'ın Temmuz kampanyası kapsamında, adı soyadı faturalarda belirtilen herkes 500 TL para iadesi kazanabilir.

Elektrik, su, internet ve doğalgaz faturalarını düzenli olarak ödeyenler için önemli bir fırsat var! Faturada adınız ve soyadınız yazan herkes, 500 TL para iadesi için başvuruda bulunabilir.

Son dönemdeki zam artışlarıyla birlikte fatura yükü ağırlaşanlar için sevindirici haber geldi. Halkbank tarafından Temmuz ayı banka kampanyaları kapsamında duyurulan bu özel kampanya ile düzenli fatura ödeyenler 500 TL para iadesi kazanabilirler.

Başvuru yapmak için, 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL olmak üzere toplamda 500 TL ParafPara alabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için 31 Temmuz 2024'e kadar Paraf Mobil uygulamasından "HEMEN KATIL" butonuna tıklamanız veya 3404'e "FATURA" yazıp SMS göndermeniz gerekiyor. Ardından bireysel kredi kartınızdan veya Halkbank'ta kayıtlı vadesiz hesabınızdan otomatik fatura talimatı vermeniz yeterli olacaktır.

Kazanılan ParafParalar 9 Ağustos 2024 tarihinde kredi kartınıza tanımlanacak ve kullanılabilir durumda olacaktır.

Toplamda 500 TL'ye kadar para iadesi fırsatından yararlanmak için son başvuru tarihi 31 Temmuz 2024'tür. Her bir fatura talimatı için 50 TL para iadesi yapılacaktır, kaçırmayın!