Cimbom Tamam Demişti Ama O Fenerbahçe'ye Gidiyor

Cimbom Tamam Demişti Ama O Fenerbahçe'ye Gidiyor
Fenerbahçe, transfer döneminde Alanyaspor'un Oğuz Aydın'ı kadrosuna katarken, ezeli rakibi Galatasaray'a karşı stratejik bir hamle gerçekleştirdi.

Fenerbahçe transfer çalışmalarında hız kesmiyor. İstanbul'a getirdiği ünlü yıldızla sarı lacivertliler, rakiplerine karşı bir hamle daha yapma yolunda ilerliyor.

Avrupa Şampiyonası sona erdiğinde gözler transfer haberlerine çevrildi. Taraftarlar için heyecan dolu bir dönem olan transfer sezonunda gelişmeler an be an güncelleniyor.

OĞUZ AYDIN'IN TRANSFER SAATİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe, Alanyaspor'un yetenekli futbolcusu Oğuz Aydın ile anlaşma sağladı. Yağız Sabuncuoğlu, oyuncunun bu akşam 23.10'da İstanbul Havalimanı'nda olacağını duyurdu.

4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALIYOR

Oğuz Aydın, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Futbolcuya Salı günü sağlık kontrolü yapılacak ve transfer için 6 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek.

GALATASARAY'A KARŞI TRANSFER HAMLESİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Oğuz Aydın için "Gündemimizde olabilecek iyi bir oyuncu" açıklamasını yapmıştı. Bu transferle birlikte Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'a karşı bir transfer hamlesi yapmış olacak.