Bugün Bu Yollara Sakın Girmeyin! Kapalı Olacak Güzergahlar

Bugün Bu Yollara Sakın Girmeyin! Kapalı Olacak Güzergahlar
Kara yollarında yapılan yapım ve bakım çalışmaları sırasında sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri ve belirtilen yönlendirmelere uymaları gerekmektedir.

Kara yollarında devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları sırasında sürücülerin dikkat etmeleri gereken bazı önemli hususlar bulunmaktadır. Trafik işaret ve işaretçilerine mutlaka uyulmalıdır.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün son yayımladığı yol durumu raporuna göre, TEM Otoyolu'nun Gümüşova-Kavacık kesiminde bulunan 0-193. kilometreler arasındaki viyadüklerin genleşme derzi onarımı çalışmaları nedeniyle her gece 22.00 ile 06.00 saatleri arasında şerit daraltılmaktadır.

Denizli-Serinhisar yolunun 22-24. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları sürdüğü için bölünmüş yolun bir kısmı iki yönlü olarak kullanılmaktadır.

Polatlı-Yunak yolunun 3-5. kilometreleri arasında (Polatlı şehir geçişi), üstyapı yapım onarım çalışmaları sebebiyle bölünmüş yolun Polatlı-Yunak istikameti trafiğe kapatılmıştır. Trafik diğer yönden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Mersin-Adana yolunun 0-1. kilometrelerinde, Liman-Hal Köprüsü farklı seviyeli kavşak çalışmaları kapsamında, köprü genleşme derzi onarımı nedeniyle trafik akışı liman D kapısı ayrım kolundan kontrollü olarak devam etmektedir.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 20. kilometresinde yapılan yol şevi temizliği ve çelik ağ uygulama çalışması nedeniyle bölünmüş yolun Hopa-Sarp istikameti trafiğe kapatılmıştır. Ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Seydikemer-Söğüt yolunun 3-4. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları sürdüğü için sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem arz etmektedir.

Zonguldak-Devrek yolunun 4-5. kilometrelerinde şev temizliği ve çelik ağ uygulama çalışmaları sebebiyle Zonguldak istikameti zaman zaman kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılmaktadır.

Osmancık-İskilip yolunun 47-48. kilometrelerinde ve Bingöl-Solhan yolunun 1-6. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları devam ettiği için söz konusu kesimlerde ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Muradiye-Çaldıran yolunun 38-43. kilometrelerinde BSK kaplamalı bölünmüş yol yapım çalışmaları sebebiyle trafik akışı kontrol altında devam etmektedir.