Batuhan Karadeniz'den Arda Güler'e sert çıkış

Batuhan Karadeniz'den Arda Güler'e sert çıkış
Türkiye A Milli Futbol takımının dün akşam Çekya karşısında 2-1 zaferiyle sonuçlanan karşılaşma sonrası üstü tura çıkmanın sevinci yaşandı. Milli takımın performansı hakkında dikkat çekici bir açıklama Batuhan Karadeniz'den geldi

Euro 2024'de grubunda üçüncü maçına Çekya karşısında çıkan Milli Takımımız zorlu karşılaşmanın son anlarında bulduğu gol ile karşılaşmayı 2-1 kazandı ve grubu ikinci sırada tamamladı.

Grubun diğer maçında Portekiz ise Gürcistan'a 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçların ardından Portekiz grubu 6 puan ve averajla ilk sırada tamamlarken, Milli Takım ise 6 puan ve averajla ikinci oldu. Gürcistan'da en iyi üçüncüler arasına girerek üst tura çıktı.

Karşılaşma sonrasına büyük sevinç yaşanırken futbolcular da maçın bitimiyle saha içerisinde büyük bir sevinç yaşadı. Karşılaşma sonunda sosyal medyadan karşılaşmayı ve takımımızı değerlendiren yorumcuların geneli övgü dolu sözler sarf ederken Batuhan Karadeniz ise Arda Güler hakkında bazı değerlendirmelerde bulundu

"Seviyoruz tamam ama..."

Karadeniz, Arda Güler'e mesaj göndermek istediğini söyledi ve "Arda kardeşim gençsin harika bir yeteneksin. Biliyoruz ve seviyoruz ama sende topu her aldığında sadece adam geçmeyi ve kaleye vurmayı düşünüyorsun. Olmaz bu. Bak ilk yarının sonunda kaptırdın topu ve 10 kişi takımdan gol yiyip yenik duruma düşüyorduk"

Öte yandan Serdar ali Çelikler'de benzer düşüncelerini ifade etti: "Birisi Arda'ya Maradona olmadığını hatırlatmalı. Çok top ezdi ve pozisyonlar vermemize sebep oldu"