Ali Sinanoğlu Kimdir? Ali Sinanoğlu Serveti Ne Kadar ?

Ali Sinanoğlu Kimdir? Ali Sinanoğlu Serveti Ne Kadar ?
Beşiktaş başkanlığına aday olarak vaadini açıklayan Ali Sinanoğlu sosyal medyanın en çok aranılan isimlerinden biri oldu.

Beşiktaş Yönetim Kurulunda rol alan Ali Sinanoğlu, başkanlık vaadini açıklaması ardından sosyal medyanın gündemine düştü. Herkesin adından sıkça söz ettiği merak edilen isim Ali Sinanoğlu kimdir, Ali Sinanoğlu serveti ne kadar ? Sorularının cevaplarını yazımızın devamında sizler için hazırladık.

Beşiktaş Başkanı olduğunda ''Pep Guardiola'' yu getirerek teknik direktörlük görevi vereceğini duyuran Ali Sinanoğlu hakkında bilinenler sizlerle.

Ali Sinanoğlu Kimdir?

1976 yılında Mardin'de doğan ve beş kardeşi olan Ali Sinanoğlu, Mardin'in köklü ailelerinden birinde doğmuştur. Babası Suphi Sinanoğlu, Mardin'in seçkin ailelerinden olan Şeyhmus Sinanoğlu'nun oğludur. Annesi ise Diyarbakır'ın köklü aşiretlerinden Terkan'ın öncülerinden Sinan Kaya'nın kızıdır.

Küçük yaşlarda İskenderun'a taşınan Sinanoğlu ailesi, belirli bir yaştan sonra dedesinin tarım işlerine yardımcı olmak adına Diyarbakır'a yerleşmiştir.

İlköğretim döneminde ilk şiirlerini yazmış, müzik derslerinde ise okulu en iyi derece ile tamamlamıştır. 12 yaşında iken ailesi ile birlikte İstanbul’a taşınmıştır. 14 yaşında abileri ile birlikte kendi işlerini kurarak ticaret hayatına atılmıştır.

1999 senesinde ara verdiği müzik kariyerine, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bestelediği Erdoğan Marşı ve İstikbal Marşı kaldığı yerden devam etmiştir. Kısa sürede sosyal medyada paylaşım rekorları kıran marş, bir anda ulusal basınında ilgi odağı olmuş, 24 Haziran 2018 seçimlerinde seçim kampanyasının ana eseri olmuştur.

Ali Sinanoğlu Serveti Ne Kadar ?

İş adamı ve müzisyen olan Ali Sinanoğlu'nun serveti ile ilgili net bir bilgiye ulaşılamamıştır. Bilgiye ulaşılması halinde yazı güncellecektir.

Beşiktaş Başkanlığına Aday Oldu

Beşiktaş Genel Kurul Üyesi Ali Sinanoğlu, tvnet canlı yayınında 2025 yılında gerçekleşecek olan Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayı olacağını duyurarak vaatlerinden bahsetti.

Ali Sinanoğlu, başkanlık adaylığını şöyle duyurdu;

"İki adaylı kongre üyelerinin oyununu bozmak için 2025 kongresinde Ali Sinanoğlu olarak ben adayım." dedi.