Burak Yörük Sevgilisi Kimdir, Tuana Yılmaz Kimdir?

Burak Yörük Sevgilisi Kimdir, Tuana Yılmaz Kimdir?
Sosyal medyada adından sıkça söz edilen Burak Yörük'ün sevgilisi olan Tuana Yılmaz hakkında merak edilenleri bu yazımızda ele aldık.

Televizyon ve sinemaların en çok merak edilen isimlerinden biri olan Burak Yörük hakkında sosyal medyada adından sıkça söz edilen sevgilisi ''Tuana Yılmaz'' hakkında bilinenleri bu yazımızın devamında ele aldık.

Sosyal medyada çıkan fotoğrafları sonrasında en çok konuşulan ve merak edilen ikili haline gelen genç çift hakkında bilinenleri ve merak edilenleri sizlerle buluşturduk. Burak Yörük Sevgilisi Kim, Tuana Yılmaz Kimdir ? Sorularının cevapları bu yazımızda sizlerle...

Tuana Yılmaz Kimdir ?

Ünlü Oyuncu Burak Yörük ile olan fotoğrafları sonrasında hakkında bir çok bilgi merak edilen isim Tuana Yılmaz Kimdir ? gelin hep beraber merak edilen soruların cevaplarına bakalım...

Tuana Yılmaz, 22 Haziran 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Endüstri Ürünleri Tasarımı alanında eğitim aldı ve buradan mezun oldu. Mezuniyetinin ardından tasarım ve teknoloji entegrasyonu konularında uzmanlaşmak amacıyla Politecnico Di Milano'da yüksek lisans eğitimi alarak eğitim hayatını tamamlamıştır.

tuana-yilmazz.png

İtalya'daki yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra, bir ürün geliştirme firmasında çalışarak tasarım ve teknoloji alanındaki yeteneklerini profesyonel düzeye getirdi. Üniversite yıllarında ise akapella müziğe olan ilgisiyle dikkat çeken Tuana Yılmaz, "Patron Çıldırdı" adlı akapella müzik grubunu kurarak sanatsal yaratıcılığını ve müzik yeteneğini sergilemiştir.

30 Yaşında olan Tuana Yılmaz, Burak Yörük ile sevgilidir.