Tek Tıkla Denizbank Müşterisi Olanlara Faizsiz 25 bin TL Kredi Verilecek! Hemen Başvurun

Tek Tıkla Denizbank Müşterisi Olanlara Faizsiz 25 bin TL Kredi Verilecek! Hemen Başvurun
Bankalar müşteri kitlelerini genişletmek ve müşterilerini memnun etmek amacıyla birçok kampanya düzenlemeye devam ederken Denizbank tarafından düzenlenen kampanya detayları vatandaşların dikkatini çekti.

Denizbank'tan milyonların yüzünü güldüren kampanya duyurusu geldi. Bankalar müşteri kitlelerini genişletmek ve müşterilerini memnun etmek amacıyla birçok kampanya düzenlemeye devam ederken Denizbank tarafından düzenlenen kampanya detayları vatandaşların dikkatini çekti.

Bankalar peş peşe müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla kampanyalarını duyurmaya devam ederken dikkat çeken bir kampanya duyurusu da Denizbank'tan geldi. Denizbank kampanyası kapsamında vatandaşlara faizsiz 25 bin TL kredi imkanı sağlayacağını açıkladı.

DENİZBANK FAİZSİZ 25 BİN TL VERİLECEK!

Özellikle de Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaçlarını tamamlamaya çalışan ve nakit sıkıntısı çeken vatandaşların dikkatini çekecek kampanya duyurusu Denizbank'tan geldi. Denizbank kampanyası kapsamında vatandaşlara faizsiz 25 bin TL faizsiz kredi imkanı sağlayacağı duyuruldu. Denizbank kampanyası şartları merak konusu oldu.

Bayram öncesi müşterilerine özel hazırladığı kampanyası ile gündeme gelen Denizbank başvuruda bulunan müşterilerine 25 bin TL faizsiz kredi imkanı sağlayacağını açıklarken detaylar pek çok kişi tarafından merak edildi. Peki Denizbank faizsiz kredi kampanyası başvuru şartları neler?

KAMPANYA BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU!

DenizBank'ın yeni kampanyasıyla ilgili detaylar ve şartlar açıklandı. Kampanyadan 6 Mayıs - 6 Haziran 2024 tarihleri arasında, MobilDeniz uygulamasını indirip "Müşteri Ol" butonuna tıklayarak uzaktan DenizBank müşterisi olan vatandaşların kampanyadan faydalanabilecekleri aktarıldı.

Denizbank kampanya kapsamında başvuruda bulunan vatandaşlara 15.000 TL'ye kadar faizsiz Taksitli Nakit ve 10.000 TL'ye varan %0 faizli kredi fırsatı sunacağını ifade etti. Denizbank resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanya şartları şu şekilde yer aldı;

  • Kampanya 6 Mayıs - 6 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
  • MobilDeniz uygulamasını indirerek "Müşteri Ol" butonuna tıklayarak uzaktan DenizBank müşterisi olanlar kampanyadan faydalanabilir.
  • Kampanya kapsamında, 15.000 TL'ye kadar faizsiz Taksitli Nakit ve 10.000 TL'ye varan %0 faizli kredi fırsatı sunulmaktadır.
  • Hayat sigortası yaptırmak, faizsiz krediden yararlanmak için gereklidir.
  • Kampanyadan ilk kez faydalanan müşteriler, 1 ay boyunca avantajlardan yararlanabilirler.