ŞOK marketlerde kırmızı et fiyatlarını görenler inanamıyor! Sadece 189 TL'ye bu akşam ziyafet var

ŞOK marketlerde kırmızı et fiyatlarını görenler inanamıyor! Sadece 189 TL'ye bu akşam ziyafet var
ŞOK kırmızı et fiyatlarında dev indirim düzenledi. Son dönemlerde gelen zamlarla birlikte vatandaşlar kasapların önünden bile geçmez olmuştu. Kırmızı et fiyatlarında indirim başlatan ŞOK zincir marketlerde kırmızı et fiyatları merak konusu oldu.

Türkiye'nin uygun fiyatlı market zincirleri arasında yer alan ŞOK indirimlerini peş peşe duyurmaya devam ederken son olarak ŞOK marketlerde yer alan kırmızı et fiyatları dikkat çekti. ŞOK kırmızı et fiyatları vatandaşlar tarafından araştırma konusu olurken arama motorları üzerinde ''Şok kırmızı et fiyatları ne kadar?'' sorusunun yanıtı verildi.

ŞOK kırmızı et fiyatlarında dev indirim düzenledi. Son dönemlerde gelen zamlarla birlikte vatandaşlar kasapların önünden bile geçmez olmuştu. Kırmızı et fiyatlarında indirim başlatan ŞOK zincir marketlerde kırmızı et fiyatları merak konusu oldu. Peki ŞOK'ta kırmızı et fiyatları ne kadar? ŞOK kırmızı et fiyatları...

ŞOK MARKETLERDE KIRMIZI ET İNDİRİMİ!

Hem kırmızı hem de beyaz et fiyatları her geçen gün artmaya devam ederken son olarak ŞOK zincir marketlerden duyuru geldi. Sık sık düzenlediği indirim ve kampanyalarla vatandaşların gözde market zincirlerinden birisi olmayı başaran ŞOK marketlerde indirim başlatıldığı duyuruldu.

Devlet et fiyatlarının düşürülmesine yönelik düzenlemeler ve denetimler başlatırken son zamanlarda et fiyatlarının düşmesinin ardından ŞOK market zincirleri tarafından da kampanya düzenlendi. ŞOK marketler tarafından düzenlenen kampanya doğrultusunda et fiyatlarında indirime gidildi.

BU İNDİRİM KAÇMAZ!

Et fiyatlarının düşmesinin ardından zincir marketleri de et fiyatlarında peş peşe kampanyalar düzenleyerek fiyatları düşürmeye başladı. Bu kapsamda, BİM, A101, ŞOK ve Migros gibi Türkiye’nin en büyük zincir marketleri başta olmak üzere birçok işletme kırmızı ette indirim kampanyası başlattı.

ŞOK market zincirlerinde başlatılan kampanya doğrultusunda kırmızı et fiyatları şu şekilde yer aldı;

  • Lezzetlim 400 gr Dana Kıyma: 189 TL
  • Amasya Et Ürünleri 300 gr Dana Pişmiş Kıyma Döner: 172,90 TL
  • Amasya Et Ürünleri 500 gr Dana Kıyma: 256,90 TL