Sadece 384 bin TL'ye sıfır araç sahibi olun! Bu devirde bu kampanya kaçmaz ikinci el araç fiyatına alabilirsiniz

Sadece 384 bin TL'ye sıfır araç sahibi olun! Bu devirde bu kampanya kaçmaz ikinci el araç fiyatına alabilirsiniz
Yüksek maliyetleri nedeniyle sıfır araç sahibi olmak vatandaşlara bu dönemde hayal gibi gelse de sıfır araç sahibi olmak isteyenleri harekete geçirecek kampanya duyurusu geldi.

Sıfır araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar otomobil piyasasında yaşanan gelişmeleri yakından takip ederken Fiat'tan kaçırılmayacak kampanya duyurusu geldi. Son dönemlerde hem ikinci hem de sıfır araç piyasasında fiyatlar oldukça artarken vatandaşlar indirim ve kampanya haberlerini daha da yakından takip etmeye başladı.

Yüksek maliyetleri nedeniyle sıfır araç sahibi olmak vatandaşlara bu dönemde hayal gibi gelse de sıfır araç sahibi olmak isteyenleri harekete geçirecek kampanya duyurusu geldi. Araç sahibi olmak isteyenlerin maddi yükünü hafifletmek isteyen Fiat kaçırılmayacak kampanyasını duyurdu.

FİAT'TAN KAÇIRILMAYACAK KAMPANYA!

Fiat, hafif ticari araç kategorisinde öne çıkan modelleri için özel indirimler ve kredi fırsatları sunmaya devam ederken Fiat Fiorino Combi Pop 1.4 Fire 77HP E6D Final modeli, kampanya öncesi 759.900 TL'den satışa sunulurken bu aracın fiyatı uygulanan kampanya ile birlikte 734.900 TL'ye düşüyor.

Vatandaşların bu dönemde araç sahibi olmak için oldukça zorlanmaları araç piyasasında yaşanan gelişmeleri daha da yakından takip etmelerini sağlarken araç sahibi olmak isteyenler için dikkat çeken kampanya duyurusu geldi. Kampanya kapsamında Fiat vatandaşların sadece 384.900 TL ile sıfır araç sahibi olmasını sağlıyor.

İKİNCİ EL FİYATINA SIFIR ARAÇ SAHİBİ OLUN!

Araç piyasasında yüksek fiyatları, bankaların yüksek kredi faiz oranları derken vatandaşlar adım atmakta zorlanır hale geldi. Araç sahibi olabilmek hayal noktasına ulaşırken Fiat kampanyasını duyurdu. Fiat Fiorino Combi Pop 1.4 Fire 77HP E6D Final modeli, kampanya öncesi 759.900 TL'den satışa sunulurken, kampanya ile bu fiyat 734.900 TL'ye düşüyor.

Ayrıca, bu aracı satın almak isteyen müşteriler, 350 bin TL taşıt kredisi kullanarak, sadece 384.900 TL peşinat ile araca sahip olabiliyor. Vatandaşlar için büyük imkan sağlayan Fiat kampanyasından yararlanarak araç sahibi olmak sizler de en yakın Fiat şubesine gidebilirsiniz.