Sabiha Gökçen'de Şok Ayrılık: Malezyalı Dev Şirket, IC Holding'le Yollarını Ayırdı!

Sabiha Gökçen'de Şok Ayrılık: Malezyalı Dev Şirket, IC Holding'le Yollarını Ayırdı!
Stratejik Ortaklığın Sonu: Malezya Havalimanları Holdings ve IC Holding Sabiha Gökçen'de Ayrıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), işletmecisi Malezya Havalimanları Holdings Berhad (MAHB) ve IC Holding arasındaki stratejik işbirliğinin sona erdiğini duyurdu.

Türkiye'nin İkinci Büyük Havalimanında Büyük Değişiklik!

Türkiye’nin en büyük ikinci havalimanı olan İstanbul’daki Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı işletmecisi MAHB ve IC Holding arasındaki “stratejik işbirliği” sona erdi.

Ortaklık Bitti, Optimizasyon Devam Ediyor!

Ortaklığın sonlandığı yapılan açıklama ile duyurulurken, "Malezya Havalimanları’nın IC Holding ile birlikte başlattığı havalimanı operasyonlarındaki kapsamlı optimizasyon çalışması, MAHB’ın operasyonel mükemmellik ve sürdürülebilir büyüme hedeflerine uygun olarak İSG’nin yönetim ve operasyonel verimliliğini önemli ölçüde artırmıştır. Bu optimizasyon çalışmasının Haziran sonunda tamamlanması beklenmektedir" denildi.

MAHB'nin Uzun Süreli Tecrübesi Devam Ediyor!

1991 yılından bu yana havalimanı işletmeciliği yapan Malezya Havalimanları Holdings Berhad (MAHB), halen 5’i uluslararası olmak üzere 39 havalimanı işletmesini yürütüyor. Şirketin Sabiha Gökçen'deki operasyonlarıyla ilgili yeni adımlar atması bekleniyor.