Parasını altında değerlendirenler için İslam Memiş'ten kritik yorum geldi

Parasını altında değerlendirenler için İslam Memiş'ten kritik yorum geldi
Ekonomist İslam Memiş Mayıs ayına dair çarpıcı piyasa tahminlerinde bulundu. İslam Memiş düşüş trendinde olan altın fiyatlarına dair de flaş tahmin ve değerlendirmeler yaptı. Gram altının 2 bin 700 TL seviyelerini de aştığını...
Ekonomist İslam Memiş Mayıs ayına dair çarpıcı piyasa tahminlerinde bulundu. İslam Memiş düşüş trendinde olan altın fiyatlarına dair de flaş tahmin ve değerlendirmeler yaptı. Gram altının 2 bin 700 TL seviyelerini de aştığını ifade eden İslam Memiş, gümüş ve altın fiyatlarına dair de Mayıs ayı tahminlerini paylaştı.
Altın fiyatlarında yaşanan düşüşün de vatandaşları endişelendirmesine rağmen de gram altının 2 bin 450 TL seviyelerinde olduğuna da vurgu yapan İslam Memiş, altın ve gümüşten de fiyattan çok miktara odaklanılması gerektiğine de vurgu yaparak, "Çünkü küresel ekonomiler iyi gitmiyor" dedi.

ALTINDA MAYIS AYI TAHMİNİ

Ekonomist İslam Memiş yaptığı piyasalarda yaşanan gelişmelerini değerlendirerek altın ve gümüş fiyatlarına dair Mayıs ayı tahminini paylaştı.

Memiş altın ve gümüş fiyatlarına ilişkin "Tek şart Ortadoğu’da gerilimin artmaması. Manipülasyon piyasası için orayı hep canlı tutacaklar. Kısa vadede geniş bant aralığında dalganan, orta ve uzun vadede yükselişini sürdürmesi kaçınılmazdır. Enflasyon, heopolitik gerilimler ve küresel ekonomiye dair belirsizlik başlıca sebepler." dedi.

Altın ve gümüşte fiyata değil miktara bakılması gerektiğine vurgu yapan Memiş "Çünkü küresel ekonomiler iyi bir yere gitmiyor. 2024’e 2.050 liradan başlayan gram altın 2.731 liraya kadar yükseldi. Gerilemesine rağmen 2.455 lira. Ons 2 bin dolara yerleşti. Hedef önce 2.600 devamında 3.000 dolar." ifadelerini kullandı.

EDİTÖR NOTU: Bu haberde yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. İslam Memiş'in herkese açık olarak paylaştığı yorumlar haberleştirerek yazılmaktadır.