Para Çekerken Bu Hataları Yapmayın! Yeni Uygulama Yolda

Para Çekerken Bu Hataları Yapmayın! Yeni Uygulama Yolda
Bir çok kişiyi atmden para çekerken, kartından olabiliyor. Bankalar tarafından yeni yapılan uygulama ile bu hataları yapanlar kartından olacak.

Türkiye'nin finansal teknoloji alanında heyecan verici bir gelişme yaşandı! Merkez Bankası (TCMB), mevcut EFT, havale ve FAST sistemlerine ek olarak mobil uygulamalar üzerinden erişilebilecek yeni bir işlem menüsü sundu.

Bu yenilikçi çözüm, ödeme ve havale işlemlerinde köklü değişiklikler yapma yolunda atılmış önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Mobil Uygulama ile Kolay ve Hızlı Ödemeler Yeni uygulama, FAST entegrasyonunu da içeren talep ödeme katmanı hizmetlerini devreye soktu. Artık IBAN ile EFT ve havale işlemlerine alternatif bir seçenek olarak kullanıma sunuluyor.

Bu yenilik, bireysel ödemeler için talep ödeme katmanı hizmeti olarak başlatıldı ve alacaklılara ödeme işlemlerini başlatma yetkisi veriyor. Anında Ödeme İsteği Gönderin Böylece, bir kişi başka bir kişiye anında ödeme isteği gönderebiliyor. Bu sayede finansal ilişkilerinizi daha etkin bir şekilde yönetebilir ve havale işlemlerinizi daha hızlı gerçekleştirebilirsiniz.