Milyonlarca araç sahibi rahatlayacak! Bu defa benzine zam değil indirim geldi o günden itibaren geçerli olacak

Milyonlarca araç sahibi rahatlayacak! Bu defa benzine zam değil indirim geldi o günden itibaren geçerli olacak
Son zamanlarda peş peşe akaryakıt fiyatlarına gelen zammın ardından bu defa indirim kararı duyuruldu.

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren bir son dakika duyurusu yapıldı. Gelen duyuru doğrultusunda benzine indirim geleceği ifade edilirken benzin indiriminin ne zamandan itibaren geçerli olacağı ise pek çok kişi tarafından merak konusu oldu. Arama motorları üzerinde araç sahipleri 'Benzine ne zaman indirim gelecek?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

Son zamanlarda peş peşe akaryakıt fiyatlarına gelen zammın ardından bu defa indirim kararı duyuruldu. Benzine indirim geleceği ifade edilirken benzin indirimine yönelik detaylar vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki benzine indirim ne zaman gelecek? Benzin indirimi ne kadar?

BENZİNE İNDİRİM GELİYOR!

Yapılan son dakika duyurusunda benzine indirim geleceği ifade edildi. Brent ve doların düşmesi sonrası gelecek indirimin detayları birçok araç sahibi tarafından merak konusu oldu. Akaryakıt fiyatlarında son dakika haberi geldi. Sektör kaynaklarından gelen son dakika bilgilerine göre akaryakıt fiyatlarına Cumartesi gecesinden itibaren indirim geleceği öğrenildi.

Aynı zamandan Cumartesi gecesinden itibaren gelmesi beklenen indirimin 1.5 TL'nin üzerinde olması beklendiği belirtildi. Piyasalarda faiz rüzgarı esmeye devam ediyor. Fed'den gelen son dakika açıklamaları piyasada baskıya neden olurken brent petrol varil fiyatı 81 dolara kadar düştü. Dolar kuru ise dün açıklanan faiz kararından sonra düşmeye devam etti.

ARAÇ SAHİPLERİNİ HAVAYA UÇURACAK İNDİRİM KARARI

Sektör kaynaklarından gelen son dakika bilgilerine göre benzine Cumartesi günü gece yarısından itibaren indirim geleceği öğrenildi. 26 Mayıs 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak indirim pompalara yansıyacak. Bir diğer yandan 24 Mayıs 2024 Cuma güncel altın fiyatları ise şu şekilde yer aldı;

İstanbul Avrupa Yakası

Benzin fiyatı: 42.74 TL
Motorin litre fiyatı: 40.23 TL

İstanbul Anadolu Yakası

Benzin fiyatı: 42.66 TL
Motorin litre fiyatı: 40.17 TL

Ankara

Benzin litre fiyatı: 43.64 TL
Motorin litre fiyatı: 41.16 TL

İzmir

Benzin litre fiyatı: 43.89 TL
Motorin litre fiyatı: 41.44 TL