İslam Memiş Bayram Öncesi Altın Yatırımcılarına Duyurdu! Bu Tarihte Bayram Şenliği Olacak

İslam Memiş Bayram Öncesi Altın Yatırımcılarına Duyurdu! Bu Tarihte Bayram Şenliği Olacak
Altın piyasasıyla ilgili dikkat çeken yorumları ve analizleri merak konusu olan İslam Memiş gram altınla ilgili konuştu.

Altın piyasasında yaşanan gelişmeler yatırımcılar tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Türkiye'de en çok tercih edilen yatırım araçlarından birisi de altın olurken uzman isimlerin altın piyasası hakkındaki analizleri de oldukça dikkat çekti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Altın piyasasıyla ilgili dikkat çeken yorumları ve analizleri merak konusu olan İslam Memiş gram altınla ilgili konuştu. Son dönemlerde altın piyasasında yaşanan düşüş yatırımcıların gerilmesine neden olurken İslam Memiş'in açıklamaları dikkat çekti.

GRAM ALTIN YATIRIMCILARINA SESLENDİ!

Yatırımcılar altın piyasasında yaşanacak gelişmeleri yakından takip ederken Altın ve Para piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken açıklamalar geldi. Memiş açıklamasında ltın piyasasındaki hareketliliği değerlendirdi.

Türkiye'de en çok tercih edilen yatırım araçlarından birisi de altın olurken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş değerlendirmelerde bulundu. Son haftalarda düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün küçük de olsa bir yükseliş yaşanırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten anında konuyla ilgili değerlendirme geldi.

MEMİŞ'TEN PİYASA DEĞERLENDİRMESİ

Altın yatırımcılarının analizlerini yakından takip ettiği isimlerden birisi olan İslam Memiş piyasa ile ilgili şunları söyledi;

"Ons altın 2356 dolar seviyesinde. Bu hafta tepki yükselişleri göreceğiz emtia fiyatlarında. 2370-2380 dolar seviyesine kadar bir toparlanma görülebilir. Ancak cılız bir yükseliş var. Çok iştahlı bir yükseliş yok. Dar bant aralığına sıkışmış olan bir ons altın var.

Gram altın 2437-2443 lira seviyesinde. Gram altın tarafındaki yatırımcılar ons altını takip etmeli. Ons altın nereye gram altın oraya. Gram altın tarafında 2400 TL destek seviyesini bu hafta takip etmeye devam edeceğiz. Para piyasalarında bayram hazırlığı var."