İş Bankası Resmen BEDAVA Para Dağıtacak! 500 TL Almak İçin Sadece 3 Gün Kaldı

İş Bankası Resmen BEDAVA Para Dağıtacak! 500 TL Almak İçin Sadece 3 Gün Kaldı
İş Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında bu şartı sağlayan herkese para verileceği duyuruldu.

Bankalar müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla peş peşe kampanyalarını duyurmaya devam ederken dikkat çeken kampanya duyurusu İş Bankası'ndan geldi. İş Bankası kampanyası kapsamında vatandaşlara 500 TL para vereceğini duyururken kampanyaya katılım için son tarihin 31 Mayıs 2024 olduğu ifade edildi.

İş Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında bu şartı sağlayan herkese para verileceği duyuruldu. Bankalar kampanyalarını peş peşe duyurmaya ve müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışırken İş Bankası kampanyasının detayları dikkat çekti.

İŞ BANKASI'NDAN 500 TL HEDİYE EDİLECEK!

İş Bankası o şartı sağlayan herkese 500 lira dağıtacak. İşCep'ten kampanyalı kod ile banka müşterisi olan vatandaşlara İŞ Bankası 500 TL vereceğini duyurdu. Kampanyanın 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olduğu belirtildi.

Kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyuran İş Bankası kod ile banka müşterisi olan vatandaşlara 500 TL vereceğini belirtti. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen vatandaşlar için son tarih 31 Mayıs olarak belirtildi. İş Bankası 500 TL kampanya kodu ve kampanya şartlarını da paylaştı.

KAMPANYAYA HEMEN KATILIN!

İş Bankası, İşCep üzerinden kampanyalı kodu yazan yeni müşterilerine bedavaya 500 lira vereceğini açıkladı. "ETS500" kodunu kullanarak banka müşterisi olanlara sağlanacak kampanya kodunun detayları dikkat çekerken bankadan yapılan açıklamada ''Siz de İşCep’in “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğini kullanarak ETS500 koduyla İş Bankalı Olun, 500 TL MaxiPuan kazanma ayrıcalığından yararlanın!'' denildi.

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların ilk defa İş Bankası müşterisi olacak vatandaşlar İşCep üzerinden Müşteri Olmak İstiyorum özelliğini kullanması gerektiği ifade edildi. Ardından da ETS500 kampanya kodunu yazarak 500 lira kampanyasından faydalanabiliyor. İş Bankası tarafından yapılan kampanya katılım şartlarına şu şekilde yer verildi;

• Kampanya 24-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında İşCep’in “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğini kullanarak müşteri olma akışındaki Kampanya Kodu alanına ETS500 koduyla İş Bankası müşterisi olan müşterilerimiz ile sınırlıdır.

• Kampanya, 24.05.2024 – 31.05 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

• Kampanya tarihleri arasında müşteri olarak 14.06.2024 tarihine kadar kredi kartı alan müşterilerimize 17.06.2024 tarihinde MaxiPuan yüklemesi yapılacaktır.

• MaxiPuan’lar 17.06.2024 tarihinde yüklenecektir ve MaxiPuanların son kullanım tarihi 31.07.2024’tür.

• Kampanya kapsamında MaxiPuan yüklenebilmesi için, MaxiPuan yükleme tarihinde müşterimizin açık ve kullanılabilir durumda en az bir adet kredi kartı olması gerekmektedir. (Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart hariçtir.)

• Ödüle hak kazanılması için kodun kampanya dönemi içinde kullanılması gerekmektedir.

• Herhangi bir sebepten dolayı uzaktan müşteri olma sürecinin İşCep üzerinden tamamlanamaması ve şubede devam etmesi durumunda kişi ödüle hak kazanamaz.

• Maximiles’a yüklenen MaxiPuan’lar MaxiMil’e çevrilemeyecek ve avans MaxiMil kapatmak için kullanılamayacaktır.