Faturalı Hatlara İade Müjdesi

Faturalı Hatlara İade Müjdesi
Vodafone kullanıcılarına yönelik yeni kampanya, ilk defa hat alanlara 300 TL hediye çeki ve Vodafone üzerinden yapılan harcamalara 400 TL

Vodafone kullanıcıları için önemli bir fırsat sunan yeni kampanya ile ilk defa hat alan müşterilere 300 TL değerinde hediye çeki veriliyor. Ayrıca, Vodafone üzerinden yapılan harcamalara karşılık olarak da 400 TL iade fırsatı sağlanıyor.

Bankaların düzenlediği aylık kampanyalar, indirimler ve bedava alışveriş seçenekleri vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Özellikle markalarla yapılan iş birlikleri, tüketicilere önemli avantajlar sunabiliyor. Garanti BBVA, Vodafone hat kullanıcılarına yönelik sunduğu 700 TL'lik avantaj ile dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında, ilk kez Vodafone müşterisi olacaklara 300 TL hediye çeki ve Vodafone üzerinden yapılan harcamalara ise 400 TL iade fırsatı sunuluyor.

Akaryakıt fiyatlarındaki sürekli artışlar, dolar kurundaki hareketlilik, küresel gelişmeler ve brent petrol fiyatlarındaki değişimler akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olmaya devam ediyor. ÖTV zammının Temmuz ayında uygulanacak olması, sürücüleri alternatif seçenekleri araştırmaya yönlendiriyor. Fiyatlardaki yükseliş nedeniyle bankalar ve akaryakıt firmaları, müşteri çekmek için yeni kampanyalar düzenliyor. Son olarak OPET tarafından başlatılan kampanya kapsamında, 750 TL'ye kadar bedava alışveriş fırsatı sunuluyor.