Fatura Ödeme Talimatına Dev Bonus!

Fatura Ödeme Talimatına Dev Bonus!
Garanti BBVA, Temmuz ayına özel olarak otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilere 450 TL bonus kampanyası düzenliyor.

Garanti BBVA, Temmuz ayında müşterilerini sevindirecek yeni kampanyalarını duyurarak otomatik fatura ödeme talimatı verenlere yönelik özel bir teşvik sunuyor. Bu kampanya kapsamında, Bonus bireysel kredi kartlarıyla vereceğiniz her 2 yeni otomatik fatura talimatı için 100 TL, 4 talimat için 225 TL, 6 talimat için ise toplamda 450 TL bonus kazanabilirsiniz. Kampanyanın şartlarına göre, her müşterinin toplamda elde edebileceği bonus miktarı 450 TL ile sınırlı olacak ve birden fazla karttan talimat verildiğinde en çok kazanan karta ödül yüklenecek.

Bonusun kalıcı olması için ise 1 Ocak 2025 tarihine kadar kampanya süresince tanımlanan fatura talimatı adedi kadar faturanın kredi kartınızla ödenmiş olması gerekiyor. Aksi takdirde, verilen bonuslar 2 Ocak 2025'te geri alınacak. Kampanyaya, Bonus, Bonus American Express, Money Bonus, Bonus Genç, Bonus Flexi ve Flexi kredi kartlarıyla verilen otomatik fatura ödemeleri dahilken, kampanya süresi dışında verilen talimatlar ve hesaptan yapılan ödemeler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

Garanti BBVA'nın bu kampanyasıyla hem mevcut müşterilerinin memnuniyetini artırmayı hem de yeni müşteri kazanımını hedeflediği biliniyor. Detaylı bilgi ve başvuru için bankanın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.