Faizsiz taşıt kredisi için start verildi! Araç sahibi olmak isteyen milyonlar yaşadı şimdi tam zamanı

Faizsiz taşıt kredisi için start verildi! Araç sahibi olmak isteyen milyonlar yaşadı şimdi tam zamanı
Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için gelen açıklamada faizsiz taşıt kredisi verileceği belirtilirken detaylar merak konusu oldu.

Araç sahibi olmak isteyen milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren son dakika açıklaması yapıldı. Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için gelen açıklamada faizsiz taşıt kredisi verileceği belirtilirken detaylar merak konusu oldu.

Son zamanlarda araç piyasasında yaşanan fiyat artışının yanı sıra Merkez Bankası kararları doğrultusunda bankaların kredi faiz oranlarındaki artış vatandaşların araç sahibi olma hayallerini ertelemelerine neden olurken araç sahibi olmak isteyen milyonları yakından ilgilendiren bir açıklama geldi.

FAİZSİZ TAŞIT KREDİSİ VERİLECEK!

Faizsiz araç kredisi almak isteyenleri ilgilendiren açıklama Toyota'dan geldi. Gelen açıklamada Toyota Corolla modelinde 84 bin TL indirim ve faizsiz kredi kampanyası başladı. Toyota Corolla'da Mayıs ayına özel indirim düzenlemezken Corolla almak isteyenler için Mayıs ayı sonu indirimi başladı.

Araç sahibi olmak isteyenlerin yüzünü gülümsetecek haber Toyota'dan geldi. Toyota son dakika kampanyasında faizsiz taşıt kredisi verileceğini ifade etti. Corolla'nın başlangıç paketinde fiyatın 84 bin 500 lira düştüğü görülürken kampanya detayları pek çok kişi tarafından merak konusu oldu.

TOYOTA COROLLA GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Toyota Corolla fiyat listesi güncel olarak şu şekilde yer aldı;

  • 1.5 Vision Plus Multidrive S 1.346.500 1.260.000
  • 1.5 Dream Multidrive S 1.429.000
  • 1.5 Dream X-Pack Multidrive S 1.512.500
  • 1.5 Flame X-Pack Multidrive S 1.615.000
  • 1.5 Passion X-Pack Multidrive S 1.727.500

Corolla modelini satın almak isteyen vatandaşlar için Toyota'dan açıklama geldi. Toyota tarafından yapılan açıklama şu şekilde yer aldı;

1.260.000 TL'den başlayan avantajlı fiyatlar veya 150.000 TL’ye 12 ay %0 faiz fırsatı

Corolla’nın prestijli ve modern tasarımıyla her yolculuğunuzun keyfini doyasıya yaşayın! Gelişmiş T-MATE teknolojisi fark yaratan donanımları, göz alıcı şıklığı ve tüm konforuyla Toyota Plazalarda sizi bekliyor.

Tüm versiyonlarda standart olarak sunulan Toyota Safety Sense 3 Akıllı Güvenlik Sistemi ile güvenlik bizden konforuna alışmak sizden.

Mayıs ayına özel avantajları keşfetmek için Toyota Plazaları ziyaret edin.