Emekliye Ek Maaş Müjdesi! 18 Bin Lira Ödeme Yapılacak Mı ?

Emekliye Ek Maaş Müjdesi! 18 Bin Lira Ödeme Yapılacak Mı ?
Emeklilere özel bir bankadan müjde geldi. Bu müjdeye göre emeklilere 18 Bin lira ek ödeme yapılacak.

Emeklilere yönelik önemli bir duyuru geldi; Kurban Bayramı öncesinde SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine ek maaş verilecek. Bu habere göre, emeklilere 08:30’da duyuru yapıldı ve ek maaşın detayları paylaşıldı. Bu ek maaş fırsatı, ING Bank tarafından sunulacak ve emekliler, başvurularını yaparak hızlıca ödemelerini alabilecekler.

Bayrama sayılı günler kala, emeklilere sunulan bu ekstra ödeme fırsatı oldukça önemli. ING Bank, maaşını buraya taşıyan ve üç yıl boyunca bu bankadan alan tüm emeklilere bu fırsattan yararlanma imkanı tanıyor. Bu avantajdan yararlanmak için sadece maaş taşıma başvurusu yapmak yeterli.

Diğer yandan, emeklilere yönelik ek ödeme fırsatları devam ediyor. Özellikle Kurban Bayramı öncesinde bu tarz duyurular emekliler tarafından yakından takip ediliyor. ING Bank'ın verdiği bu müjdeli haber, emeklilere rahat bir nefes aldıracak gibi görünüyor. Ekstra ödeme doğrudan IBAN numaralarına yapılacak, bu da emeklilere daha fazla kolaylık sağlayacak.

ING Türkiye'nin bu jesti, bütün emekliler için geçerli. Maaş promosyonu almak isteyen herkes, en geç 10 Haziran tarihine kadar maaşlarını ING Türkiye'ye taşıyabilir. Bu taahhüt karşılığında, emeklilere 18.000 TL'ye kadar nakit destek ödemesi sağlanacak. Bunun 15.000 TL'si maaş promosyonu olarak üç yıllık maaş taşıma şartıyla verilecek. Geri kalan ödeme ise otomatik ödeme talimatı veren emekliler için geçerli olacak. Otomatik ödeme talimatı verilmesi halinde, ek promosyon desteği de sağlanacak ve toplam ödeme miktarı 18.000 TL'ye ulaşacak.