Emeklinin yüzü gülecek! 18.000 TL ödeme ile cepler ANINDA dolacak

Emeklinin yüzü gülecek! 18.000 TL ödeme ile cepler ANINDA dolacak
Git gide kötüleşen ekonomik düzende emeklinin yüzünü güldürecek o haber sonunda geldi. İşte detaylar...

Artan enflasyon oranlarıyla birlikte emeklilerde ciddi geçim sıkıntısı yaşıyorlar. Durum böyle olunca milyonlarca emekli vatandaş, ek gelir elde edebilecekleri para kaynaklarını araştırıyorlar. Emekliler için ek gelir kaynaklarından en avantajlılarını ise bankalar sunuyor diyebiliriz. Özellikle emekli maaş promosyonu kampanyaları, yakından takip edilen bir konu. Emekli promosyonları, bu kadar beklenirken yine bu promosyonların ne kadar olduğu kafalarda ki soru işaretlerinden birisi.

ING'DEN CEPLERİ DOLDURACAK PROMOSYON
Sayısız banka, emekliler için avantajlı maaş promosyon kampanyaları düzenliyor. ING Bank ise sayısız banka arasından sunmuş olduğu avantajlar ile sıyrılan bir kuruluş.

ING Bank emekli maaş promosyonlarında yeni bir güncellemeye gitti. Güncelleme sayesinde emekliler, daha fazla promosyon ücreti alabilecekler. Banka tarafından açıklanan SGK onaylı tarife ise şu şekilde:

Emekli maaşı 20.000 TL ve üzerinde olan emeklilere 15.000 TL nakit maaş promosyonu ödeme imkanı sunulacak. Emekli müşterinin maaşı 15.000 TL ile 20.000 TL aralığında yer alıyor ise toplamda 12.500 TL, 10.000 TL ile 15.000 TL aralığında yer alıyor ise 10.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılacak. Maaş tutarı 10.000 TL'nin altında olan emeklileri de unutmayan ING Bank bu kişilere de 6.250 TL ödeme yapacak. Sizde bahsi geçen promosyon tutarından faydalanabilmek için ING Bank'a başvurabilirsiniz.

NOT: Promosyon ING Bank müşterisi olmayanlar için geçerli değildir. Bu nedenle kampanyadan yararlanmak için maaşınızı ING Bank'a taşımanız gereklidir.