Dolar Kuruna Sonbahar Güncellemesi! Uzmanından Açıklama

Dolar Kuruna Sonbahar Güncellemesi! Uzmanından Açıklama
İktisatçı Dr. Mahfi Eğimez, sosyal medya hesabından dolar kuruna ait ön görülerini yatırımcılar ile paylaştı.

İktisat Uzmanı Dr. Mahfi Eğilmez, "Sonbahara kadar kur sabit kalır mı?" sorusuna sosyal medya hesabından cevap verdi. Eğilmez, "Bilmiyorum ancak her an beklenmedik bir durumla karşılaşabiliriz. Her zaman tetikte olmak gerekiyor, çünkü her an köşeden ters yöne girmiş bir kamyon çıkabilir" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli Hazine Müsteşarı Dr. Mahfi Eğilmez, Türkiye ekonomisiyle ilgili görüş ve önerilerini hem kişisel blogunda hem de sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

Tasarruf sahiplerinin en fazla merak ettiği konuların başında Dolar ve Euro kurundaki değişim geliyor.

İktisat uzmanı, akademisyen ve yazar Mahfi Eğilmez, sosyal medya platformlarından biri olan X hesabından gelen "Kurun sonbahara kadar artış göstermemesi mümkün mü?" sorusuna yanıt verdi.

Dr. Eğilmez'in sosyal medyadaki paylaşımında şu sözlere yer verildi: "Bana 'Kurun sonbahara kadar artış göstermemesi mümkün mü?' diye sorular geliyor. Bilmiyorum ancak her an beklenmedik bir durumla karşılaşabiliriz. Her zaman tetikte olmak gerekiyor, çünkü her an köşeden ters yöne girmiş bir kamyon çıkabilir. Bu şekilde yaşamak belki yorucu olabilir, ancak gerçeklerle yüzleşmek önemlidir."