Devletten destek ödemesi yapanların dikkatine! Bu ay beklenen ödeme gelmeyecek devlet kötü haberi verdi

Devletten destek ödemesi yapanların dikkatine! Bu ay beklenen ödeme gelmeyecek devlet kötü haberi verdi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gelen son dakika açıklamasının detayları pek çok kişi tarafından merak konusu oldu.

Devlet ihtiyaç sahibi vatandaşlara birçok destek ödemesi sağlamaya devam ederken devletin sağladığı destek ödemelerinden yararlanan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan destek ödemelerinden yararlanan milyonları ilgilendiren gelişmenin detayları birçok kişi tarafından merak konusu oldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gelen son dakika açıklamasının detayları pek çok kişi tarafından merak konusu oldu. İhtiyaç sahibi vatandaşlara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla pek çok destek ödemesi sağlanırken bu ay beklenen ödemelerin yatmayacağı açıklandı.

BEKLENEN ÖDEME BU AY HESAPLARA YATMAYACAK!

Aile Destek, evde bakım, sed, engelli, 65 yaş maaşı gibi farklı farklı destek ödemelerinden yararlanan vatandaşları yakından ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Bakanlık tarafından yapılan son dakika açıklamasında bu ay milyonlarca destek ödemesinden yararlanan vatandaşların beklemekte olduğu ödemelerin yapılmayacağı açıklandı.

Bakanlık belli başlı şartları karşılayan vatandaşlara destek ödemesi sağlamaya devam ederken destek ödemesinden yararlanan vatandaşlar yılda iki kez yatan ikramiye ödemelerinin kendilerine de yapılması gerektiği yönünde paylaşımlarla bulunmaya devam ediyor. Destek ödemesinden yararlanan vatandaşlara ikramiye ödemesi yapılıp yapılmayacağı gündemde yer alırken konuyla ilgili açıklama geldi. Aile Destek, evde bakım, sed, engelli, 65 yaş maaşı alanlara kötü haber geldi.

İKRAMİYE ÖDENMEYECEK!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın birçok sosyal yardım ödemesi yer alıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşların başvuru şartlarını karşılaması durumunda bu destek ödemelerinden yararlanabiliyor. Bakanlık şartları karşılayan vatandaşlara her ay belirli düzeyde ödemeler gerçekleştiriyor.

Sosyal yardım alan milyonlarca vatandaş Kurban Bayramı öncesi devlete Bayram ikramiyesinin sosyal yardım alanlara da ödenmesi için birçok çağrı yapmaya devam ediyor. Bu noktada büyük bir talep olurken Aile Destek, evde bakım, SED, engelli, 65 yaş maaşı alanlar için sosyal bayram ikramiyesi ödenmeyeceği açıklandı.