BİM, CARREFOURSA, A101, ŞOK, MİGROS Ayçiçek yağı fiyatları resmen birbiriyle yarışıyor! En ucuz yağ bu markette işte fiyatları

BİM, CARREFOURSA, A101, ŞOK, MİGROS Ayçiçek yağı fiyatları resmen birbiriyle yarışıyor! En ucuz yağ bu markette işte fiyatları
Gelen zamların fiyatını en çok etkilediği ürünlerden birisi de Ayçiçek yağı olurken Ayçiçek yağına bir servet gözü ile bakılıyor. Peki en ucuz Ayçiçek yağı hangi markette?

Vatandaşlar özellikle de son dönemlerde peş peşe gelen zamların ardından tasarrufu sağlamak amacıyla market zincirlerinin fiyatlarını araştırıp sıkı bir karşılaştırma yapmaya devam ediyor. Gelen zamların fiyatını en çok etkilediği ürünlerden birisi de Ayçiçek yağı olurken Ayçiçek yağına bir servet gözü ile bakılıyor. Peki en ucuz Ayçiçek yağı hangi markette?

Ucuz Ayçiçek yağı araştırması sürmeye devam ederken A101, ŞOK, Migros, Carrefoursa ve BİM Ayçiçek yağı fiyatlarını açıkladı. Türkiye'nin büyük market zincirleri arasında yer alan ŞOK, BİM, A101, Migros, Carrefoursa Ayçiçek yağı fiyatları birçok kişi tarafından merak edildi. Peki BİM Ayçiçek yağı ne kadar? A101 Ayçiçek yağı ne kadar? İşte market market Ayçiçek yağı fiyatları...

EN UCUZ AYÇİÇEK YAĞI BURADA!

Mutfağın olmazsa olmazları arasında yer alan Ayçiçek yağı her yemek ve tatlının ana kaynağı olurken Ayçiçek yağı fiyatları da vatandaşlar tarafından sık sık araştırılıyor. İndirim egiren bir Ayçiçek yağından vatandaşlar 2-3 adet alırken büyük market zincirlerinde Ayiçek yağı fiyatları karşılaştırılması yapılıyor.

Vatandaş marketlerde en ucuzunu aramak için sık sık dolanırken arama motorları üzerinde ise ''En ucuz Ayçiçek yağı hangi markette?'' sorusunun yanıtı araştırılıyor. A101, BİM, ŞOK, Migros, CarrefourSA Ayçiçek yağı fiyatları belli oldu.

  • TMO 5 lt Pet Şişe Ayçiçek Yağı: Tarım Kredi Kooperatifi ve diğer satıcılarda 150,00 TL’den satışa sunuluyor, litre başına 30,00 TL.
  • Zer 5 lt Pet Damacana Ayçiçek Yağı: ŞOK ve diğer satıcılarda 134,75 TL, litre başına 26,95 TL.
  • Yudum 5 lt Teneke Ayçiçek Yağı: Hakmarekspress ve diğer 10 satıcıda 189,75 TL, litre başına 7,59 TL.
  • Torku Ayçiçek Yağı Pet 5 lt: MİGROS ve diğer 3 satıcıda 189,90 TL, litre başına 37,98 TL.

ŞOK, BİM, A101 Ayçiçek yağı fiyatları şu şekilde yer aldı;

  • BİM: Sole 5 lt Pet Ayçiçek Yağı, 165,00 TL, litre başına 33,00 TL.
  • A101: Abalı 5 lt Pet Ayçiçek Yağı, 154,00 TL, litre başına 30,80 TL.
  • MİGROS: Oba Ayçiçek 5 lt Pet Yağı, 149,00 TL, litre başına 29,80 TL.